Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Melyik az a kisállat ami...

Melyik az a kisállat ami nekem való lenne?

Figyelt kérdés
ne legyen hörcsög és ne legyen tengerimalac,se egér,patkány.
2009. okt. 19. 08:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Vmi degu,vagy csincsilla???Esetleg tenkős,papagáj,pinty...Vagy csak kisemlősöket szeretnél? Vagy vmiféle gyík,hüllő? Kígyó:P
2009. okt. 19. 08:54
 2/15 A kérdező kommentje:
nem féltétlen kisemlös,de ne hal és ne csiga,gyik,kicsgó,pok
2009. okt. 19. 09:00
 3/15 A kérdező kommentje:
kicsgó-kigyó :D
2009. okt. 19. 09:00
 4/15 anonim ***** válasza:

nyúl, vadászgörény,(bár azt nem ajánlom, nagyon macerás, de mondjuk imádni valóak csak kb. több figyelmet igényel mint egy kutya)

igazából te egyiket sem akarsz akkor meg minek? :D

mármint eléggé leszűkítetted a kört

2009. okt. 19. 09:08
 5/15 anonim ***** válasza:
macska, kutya?
2009. okt. 19. 09:08
 6/15 A kérdező kommentje:

a macskaszörre allergiás vagyok:(

kutyám van 3 is ,2 idös és egy kölyök

2009. okt. 19. 09:14
 7/15 A kérdező kommentje:

a vadászgörény nagyon aranyos és nekem nagyon tetszik és szeretnék is ,csak anyu azt nem engedi hogy "büdös" :(

hörim volt sok is de egyszer annyira megharapott egy hogy azota nem merem öket megsimogatni,se mert kitépett az ujjamból egy kis darabot :S

2009. okt. 19. 09:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Igaz írtad, hogy tengerimalacot nem akarsz, de ha volt hörid és szeretted. Leszámítva azt az ujj harapásos incidenst, akkor szerintem a tengerimalac az jó lenne neked. Nekem is volt és tapasztalatból tudom, hogy akármennyire is nyúztam, (mármint játékközben persze) sosem harapott meg és nagyon barátságos kis állat.
2009. okt. 19. 09:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Első válaszoló:

Akkor szerintem a nyulat se válaszd,mert elég harapós,ugyanúgy jártam a barátnőm nyuszijával,mint te a hörivel...de szentem a gyík az cuki;vagy gekko,kaméleon:P nemtom,tényleg leszűkítetted a kört,ne legyen se hüllő,se rovar,se szőrös kis emlős...XD--->papagáj...az nagyon aranyos,és ha fiút veszel,és kitartó vagy,egy két szóra meg is taníthatod..:P

2009. okt. 19. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha csak az előítéletek miatt tartózkodsz a patkánytartástól, akkor nyugodt szívvel ajánlhatom. Intelligens, nem büdös, ha kézhez szoktatod nem harap (csak óvatosan kóstolgat néha, nem fáj) és nagyon aranyosak. Volt előtte hörcsögöm, tengerimalacom is, de velük tudtam a legszorosabb kontaktust kialakítani, okosak és nagyon kíváncsi természetűek.
2009. okt. 19. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!