Melyik kisállat való nekünk?
Szerintem meg csincsillát!
Nagyon aranyos, babusgatható és esténként ha rosszat álmodik sír (de ez nagyon ritka, ilyenkor érdemes felkapcsolni egy kislámpát odamenni hozzá, megsimogatni ), továbbá nem büdi, hetente egyszer kell kitakarítani és iszonyat aranyos, tanítható (pl.: hogyan kell kunyizni, bár erre hamarabb rájön). Ezeket tapasztalatból írom.
Ja és nem is kell szőrözni, meg fésülni sem, homokba (kvarchomok) fürdik ergo nem csomósodik a szőre, és nagyon barátságos! És állítólag nem allergizáló (bár ez nem tapasztalat, csak olvastam valahol), bár ha nagyon jól van tartva legalább 10 évig is elél :) én nagyon megsirattam a 12 évében :(
HA kíváncsi vagy rá, google-zd le! :)))
Tengeri malac?
Nagyon szelíd és nagyon édes:)
Hát a kutyát rendszeresen sétáltatni kell,lenne e kedve hozzá hosszú évekig?A cicánál a lakásban van az alom,ez nem zavarna?Ja és a szőrük is hullik mindenhová.
Ilyen dolgokat érdemes mérlegelni előtte.
Sztem tengerimalac.Babusgatható,könnyű takaritani és ketrecben van nagyrészt igy nem szőrözi a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!