Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik kisállat való nekünk?

Melyik kisállat való nekünk?

Figyelt kérdés
A kislányom nagyon szeretne egy kisállatot természetesen én csak 1 et engedek.A feltétetek hogy a lányom tudja simogatni babusgatni.Kérlek segítsetek ebben
2010. júl. 11. 22:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Szóval itt megoszlanak a vélemények én a tengerimalac és a csincsilla között vacillálok de ahogy hallottam mindkettőt párban kell tartani és mi van ha egyedül tartom?A lányom már 11 éves tud azért gondoskodni róla.
2010. júl. 13. 12:27
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon depis lesz, hisz Neked is van csemetéd, meg gondolom pasid/férjed?! Most gondold el, ha úgy kellene élned, hogy ők nincsenek :( és egyedül vagy a nagy világban?

Ha anyagi dolgok miatt vacilálsz ezen, akkor pl.: csinből már lehet olyan hirdetéseket is találni, hogy ingyen is odaadják még a ketrecet is ajándékba csak vidd (gondolom hasonló tengeri röfis :) hirdetéseket is fogsz találni)... Hellyel sem leszel bajban, mert ha két különböző neműt raksz össze, inkább kisebb helyen elférnek, mintsem egy nagyobb helyen de egyedül. A forgácsot is minimum hetente kell (=illik) cserélni, nagyon sokat a másik állat sem termel (csinik egy helyre pisilnek). Max az hogy a kajából talán dupla annyi fogy, de hát szerintem két kisállat kajaköltsége bőven benne van egy kutya havi tápadagjában, ráadásul nyáron lehet adni nekik a te gyümi adagodból is: egy szem meggy, egy cseresznye, vagy szárított borsóhéj, alma, vagy főzés közben egy kis szelet nyers sárgarépa (nálunk volt banánfa, és annak a már megszáradt levelét adtuk oda, iszonyatosan örültek, bár előtte azért utána kell nézni, hogy mi az ami mérgező és mi az ami nem.)

Amúgy miért szeretnél csak egyet? Van esetleg valami más oka, amire nem gondoltam/írtam?

Ha csak egyet szeretnél, akkor sziámi-harcoshal, de azt meg nem lehet simogatni :(

2010. júl. 13. 14:08
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem anyagi gondok miatt.Most már végleges és tengerimalacot kap a kislányom.Azért 1 malacka mert már van 1 másik állatunk és nekem 2 bőven elég lesz.
2010. júl. 13. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!