Szerintetek is hülyék az állatok? Ők miért ilyenek?
Szerintem ne válaszoljatok ennek a majomnak(Remélem nem sértem a majmok érzéseit azzal, hogy hozzájuk hasonlítottalak) mert ez csak egy KAMU KÉRDÉS!!
Látszik ennek az önjelölt hülyének a stílusán, hogy csak provokálni akarja az embereket, és sikerül is neki, mert már 50+ válaszoló van.
Szerintem kérdező, ha ennyire unatkozol, akkor ne a gép előtt poshadj egész nap, hanem szerezz barátokat( Megjegyzem, nehéz lesz ilyen jellemmel) vagy csajozz/pasizz be vagy csak egyszerűen elégítsd ki magad, mert már lehet, hogy az agyadra ment valami.
A többieknek meg tényleg annyi, hogy ne vegyétek fel a hülyeségeit, mert neki ez okoz örömet, hogy azt hiszi, hogy felidegesíthet...és minél több pocskondiázós üzenetet kap, annál jobban vigyorog a feje, kitudja, lehet, hogy szexuálisan aberrált, és a kommentjeitekre izgul!
hát lássuk!
"én okosabb vok"+"átkozott macska"+"tanulj meg írni utolsó paraszt"+"nekem ez semmi erősebb vok én egy lavinánál"+"21"(mármint éves)=egoista barom aki isteníti magát, másokat lenéz, tiszteletlen és MÉG HAZUG IS mivelhogy azt írja 21 éves de szerintem egy lemaradott szellemiségű 6 éves!!!
19:26,19:30!
Nem akartam bántani a 12 éveseket,az unokahúgom is annyi,így tudom hogy értelmesebb a korosztály,azért írtam a 12évet mert nem hiszem hogy fiatalabbak lennének itt,főleg azt nem hogy hisztis 6-7évesek tudnának ide írni,úgyhogy a legalacsonyabb kort írtam amit eltudok képzelni.
Ha nem nézném azt hogy tud írni akkor kb 3évest írtam volna,mert tőlük még megszokott hogy azt mondják hogy buta kutya stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!