Szerintetek is hülyék az állatok? Ők miért ilyenek?
Figyelt kérdés
sztem tök hülyék nem tudnak semmiről még magukrol sem azt sem tudják h hol vannak h egyáltalán élnek itt a földön semmit se tudnak azt se h egyszermeg fognak halni meg ezek tényleg nem tudnak semmit se miért ilyen buták ezek?2013. jún. 14. 15:07
11/182 anonim válasza:
Zsenikém! Akkor magyarázd el te azt, hogy miért buták az állatok és ne úgy, hogy mondod, hogy nem tudják, mert te honnan tudnád, hogy nem tudják? Belelátsz az agyukba? (Hány éves vagy? 8? 9? 10? na ne mondd, hogy 11? :O)
12/182 anonim válasza:
hát a te agyad az övékkel szenben... nálad sokkal okosabbak.
pl.:tudtad, hogy a lovak régen a háborúban bármilyen messziről hazavitték a sebesült gazdáikat.
te biztos eltévedtél volna útközben...
és éreznek is,tudnak gondolkozni és szeretni is!
13/182 anonim válasza:
Én nem nevezném butának azokat a madarakat akik minden ősszel, és tavasszal megteszik a vándorlási útjukat.Nem nevezném butának azt a delfint amelyik megmenti egy ember életét, nem nevezném butának azt a macskát, aki ha érzi hogy közel a vég akkor inkább elmegy hazulról hogy ne lássák a szenvedését.Nem nevezném butának azt a lovat amelyikről ha leesik a gazdája, hazamegy, és jelez hogy baj van.Nem nevezném butának azokat a kutyákat akik embereket mentenek a romok alól, és még sorolhatnám....
14/182 A kérdező kommentje:
jó de azt nem az eszének köszönhette a ló hanem az ösztöneinek pl a kutya macska is mindig hazatalál.
2013. jún. 14. 15:37
15/182 A kérdező kommentje:
ezeket csak ösztönből csinálták.
2013. jún. 14. 15:38
16/182 A kérdező kommentje:
eszük nincs ezeknek mindent csak ösztönből csinálnak
2013. jún. 14. 15:40
17/182 anonim válasza:
3 kommentben küldted kb ugyanazt..akkor most kinek nincs esze? :D Felfogtuk mit akarsz felénk kommunikálni elsőnek is, de tudod nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik:) (érezd a célzást, zsenikém).
18/182 anonim válasza:
Rendben, ha ez neked ösztön... Akkor mondd, hogy buta egy kutya, akinek egy csomó trükköt be tudsz tanítani! És az elefántok, majmok, lovak, fókák, delfinek, nyúlak, hörcsögök, macskák, madarak... akiknek trükköket tudsz betanítani!!!
19/182 anonim válasza:
Ösztönből ment egy kutya embert a romok alól?Akkor miért nem csinálja ezt minden kutsa?Azt ne mondd hogy a vakvezető kutyák is ösztönből vezetik az embert.És ne mond hogy a terápiás lovak ösztönből mennek körbe körbe a gyerekekkel a hátukon. Az ösztön az lenne hogy szabadon vágtázzanak, nem az hogy megtínulják a helyes viselkedést.Az hogy te nem tudsz közel férkőzni egy állathoz sem az nem azt jelenti hogy buták az állatok.Azt ösztönnek neveznéd hogy ha reggel indulnak a gyerekeim iskolába, a kutya a hátsó kerteken kiszökik, és félúton beelőzi a gyerekeket és kikíséri a buszhoz?Aztán hazajön?Ezt magától találta ki. És a majom amilyik botod dug a hangyabolyba, mert a keze nem fér bele?! Ezek nem ösztönök!Ezek mutatják azt hogy milyen okosak egyes állatok.A cirkuszi állatok is szerinted ösztönből csinálják a mutatványokat? Szerintem ez a kérdés csak provokáció...
20/182 anonim válasza:
megállapították hogy a kutyák kb egy 3-4éves gyerek szellemi és értelmi szintjén vannak,erre csak annyit mondok hogy az én kutyusom mindig megérzi ha szomorú vagyok és odajön,ha ostobák lennének nem lehetne őket tanítani,és sok esetben pont az állat megy át a zebrán ameddig az emberek a kocsik előtt rohannak át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!