Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is hülyék az...

Szerintetek is hülyék az állatok? Ők miért ilyenek?

Figyelt kérdés
sztem tök hülyék nem tudnak semmiről még magukrol sem azt sem tudják h hol vannak h egyáltalán élnek itt a földön semmit se tudnak azt se h egyszermeg fognak halni meg ezek tényleg nem tudnak semmit se miért ilyen buták ezek?

2013. jún. 14. 15:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/182 anonim válasza:
100%
nem az állatok a hülyék, hanem TE, kedves kérdező!!!
2013. jún. 15. 15:53
 32/182 anonim ***** válasza:
100%

Az ember is állat! Ha jól tudom az őseink a majmok őseihez vezethetőek vissza.

Szerinted hogy marad élve a vadonban a ló? Kicselleszte a ragadozót.

Szerinted hogy maradt élve az oroszlàn. Társaival kicselleszték a prédát.

Egyszer az egyik nyer, egyszer a másik. Az oroszlánoknak és a lovaknak is és a többi állatnak nagyon kifinomult a kommunikàciós képesége, fejletebb az embernél is. Ők testbeszéddel fejezik ki magukat valamint lelki nyugodságukkal mi meg beszédel. Az álat is félhet, lehet mérges, szomorú, boldog ès nem csak az ember.

Képzeld el, hogy két ember sakozik akiknek pont ugyanakorra az IQja. A ragadozó ès a préda állat is ilyen cipőben jár. Nincs két győztes, de két vesztes lehet.

A kutya is tudja ha nem a saját területén van, te meg tudod hogy melyik városban vagy. A kutyus azt is tudja melyik kutyáé a terület. A szagáról. Te külömbséget tudnál tenni két szinte szagtalan parfüm között? A kutya tud! Ahogy tudod, hogy Petinél vagy Annánál vagy, így a többi állat is tudja ki területén van. Hatalmas agymunka kell a csoport vadászathoz és a meneküléshez is. Sőt azon is gondolkodik az állat hogy lenne egyszerűbb átkellni a folyón. A medve barlangban él, mi házban. Nekem a ház, neki a barlang az otthona.

és ha az állatok buták akkor az ember is! De ha te okosnak tatod magad, akkor a többi állat is okos kivétel nélkül! Mivel az ember az àllatokhoz tartozik, emlősök és ember. Ha ezt nem tudtat akkor még sok bioszt kell tanulnod, hogy olyan okos lehessél mint egy oroszlán, kutya, macska, ló, tigris, katicabogár, ...

Remélem hasznos és érthető voltam:) Most megyek aludni későre jár. A jó agymunkához fizikailag és szellemileg is kikell fáradni, majd kiadòs alvással föltöltenni magunkat energiával!

2013. jún. 15. 22:29
 33/182 anonim ***** válasza:
100%
Az én macskám is szobatiszta volt. Na? Akkor ki a hülye? Csak nem az, aki neveli?:DDD
2013. jún. 15. 23:32
 34/182 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Tudod kérdező, az állatok egy idő után hasonlítani kezdenek a gazdájukhoz.

Mivel a te macskád hülye és beszarik ezért Rád hasonlít.

2013. jún. 16. 00:46
 35/182 A kérdező kommentje:
én okos vok, a macska az aki fogyatékos!
2013. jún. 16. 09:36
 36/182 anonim ***** válasza:
95%

Te nem okos vagy, hanem egy beképzelt, öntelt IQ betyár...

Annyi eszed sincs, hogy felfogd, amit itt már egy jópáran leírtak.

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ez a kérdés kamu, mert ilyen hülye ember kevés terem a földön.

2013. jún. 16. 10:02
 37/182 A kérdező kommentje:
hát nálad okosabb vok az tuti, a macskánk viszont tényleg nagyon hülye. minden macska ilyen?
2013. jún. 16. 10:13
 38/182 anonim ***** válasza:
95%
Nekunk volt egy torpe kecskenk es szobatiszta volt! Olyan volt mint egy kutya! Nem ragta a butort nem maszott fel semmire jelzett ha kikell mennie. Es erre mind o jott ra! Rajott jobb a repat es a kaposztat ropogtatni mint a butort. Ezt azert tette mert latta hogy mi is delutan zoldseget es gyumolcsot eszunk. Vagyis lehet hogy a te macskad azert nem jott meg ra a szobatisztasagra mert a falkadtol azt tanulta hogy bent vecezik. Kellene egy kis homokot kitenni neki (egy kis homokozot) mert a macska elasa az uruleket, lehet hogy ezezt nem birja elvegezni ezert az egyszerubb utat valassza. Vegyek almot es vedd elo a biologia konyvedet! Es ha eleg nagy leszel szaporodashoz ne csinalj utodot! Az ilyen embereket kar tobbszorositeni. Nezz magadba es aztan kerdezd meg anyudat hogy kell szobatisztasagra nevelni egy allatot es kerd segitseget! Aztan meg figyeld meg a macskad viselkedeset es tanulj tole jo sokat!
2013. jún. 16. 10:18
 39/182 A kérdező kommentje:
te meg tanulj meg irni utolsó! Paraszt!
2013. jún. 16. 10:20
 40/182 anonim ***** válasza:
100%
Paraszt?!?!?!?!?!?! Te vagy egy nagy paraszt!! És nem a macskád a fogyatékos, hanem te!! Nem a macska tehet arról, hogy TE nem tudod megnevelni!!! Egy ilyen embernek nem is kéne állatot tartania! Az én kutyám a házban van a legtöbbet, sosem végzi el a dolgát bent! Mindig kimegy!!! Magától!
2013. jún. 16. 11:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!