Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is hülyék az...

Szerintetek is hülyék az állatok? Ők miért ilyenek?

Figyelt kérdés
sztem tök hülyék nem tudnak semmiről még magukrol sem azt sem tudják h hol vannak h egyáltalán élnek itt a földön semmit se tudnak azt se h egyszermeg fognak halni meg ezek tényleg nem tudnak semmit se miért ilyen buták ezek?

2013. jún. 14. 15:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/182 anonim ***** válasza:
100%

Ha alapból szokott neki lenni, csak most nincsen, akkor lehet beteg. Ahogy az embereknek is elmegy néha a hangjuk és fáj a torkuk, az állatoknak is.

Ha alapból nem tudott sosem, akkor túl korán vették el az anyjától és nem tudta megtanulni tőle.

Amúgy lehet, hogy csak nagyon halk, amit az ember normál távolságból nem hall. Mivel ők kb. 10x jobban hallanak mint mi, ez bőven elég neki ahhoz, hogy megértesse magát a társaival.

2013. jún. 17. 17:24
 72/182 A kérdező kommentje:
hát én nem tom ez a macska amióta hozánk került kiskorában még soha nem nyávogott látszik rajta h szeretne nyávogni de egyszeruen nem tud.
2013. jún. 17. 17:28
 73/182 anonim ***** válasza:
100%
En vagyok akit leparasztoztal. Telefonrol irok nincs rajta ekezet. Raadasul szep valaszt irtam de mit kaptam? Ne gepezz ennyit hanem tanitsd a cicad! Es tanulj a kornyezetebol te ontelt liba! Nem vagy tobb senkinel se! Nagyon lenezo a hangnemed! En ezt a kerdest nem nezem meg ezentul elegem van beloled! A cicadat meg sajnalom mentse meg az isten egy ilyen gazditol!
2013. jún. 17. 22:07
 74/182 anonim ***** válasza:
100%

Vannak suket nema emberek is. Biztos ok is hulyek? Hat remekem nem mert a nagynenim nema! Nagyon kedves, okos es nema. Es errol nem o tehet!

Akkor te se tekintsd selejtnek azt az allatot! O sem tehet rola hogy nem tud nyavogni. En voltam akit leparasztoztal! Jo ejszakat! Egyezek valakivel aki ezt irta hogy kamu. Szerintem is az. Viszlat hulye kerdezo! Mond meg milyen fajta a cicad? Ha keverek az se baj! Akarunk rohogni is egy kicsit! A de nem hiszen paraszt vagyok! Akkor ne is ird le a cicadat! Ez kamu!

2013. jún. 17. 22:20
 75/182 anonim ***** válasza:
100%
két csajt szédítesz egyszerre? ehhez nem kell ész, hanem elegendő bőr, hogy leégjen a pofádról, taknyos kis 7 éves...
2013. jún. 17. 22:20
 76/182 anonim válasza:
100%
szegény állatokat miért sértegeted??? Neked sincs sokkal nagyobb eszed, mint bármelyiknak.. SŐT.... Na jó, hagyjuk... Máskor valami jobb kérdést tegyé föl!!! Köszi
2013. jún. 18. 14:21
 77/182 anonim ***** válasza:
100%
Istenem...mond meg nekem miben különbözik az ember a többi állattól? Annyi hogy az ember elnevezi a dolgokat, tud beszélni és dolgokat készíteni...de ez nem azt jelenti hogy az állatok hülyék...nekik is van lelkük és vannak érzéseik. Vagy kamu a kérdés, vagy valami nincs rendben veled...ha meg valamiért megnémulnál, kívánom, jussanak eszedbe a "hülye állatok" -.-
2013. jún. 18. 19:33
 78/182 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%
Biztos rendszeresen fejed a macskát attól ment el a hangja.:)
2013. jún. 19. 01:24
 79/182 A kérdező kommentje:
ez a kérdés nem kamu, sztem inkább veletek nincs rendben valami, én nem tehetek róla hogy ez a macska egy nyomorék, csak leirom az igazat!
2013. jún. 19. 11:02
 80/182 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mit jelent? Ekkora nyomorékot, mint te! Tanuljál meg írni! A mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük írni, írásjelet teszünk a legvégére!
2013. jún. 19. 12:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!