Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért kell minden hülyeséget...

Miért kell minden hülyeséget megkérdezni egy állatról?

Figyelt kérdés

szerintem rohadt idegesítő ilyen kérdéseket olvasni hogy "a macskámnak ma kicsit folyékonyabb volt a széklete, mit tegyek?" meg hogy "a macskám néha felugrik rám, és elkezd harapdálni.."

egy macskának nem az a dolga???

haggyuk már az ilyen hülye kérdéseket..

2009. okt. 9. 09:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

tehát:

1. nem, nem vagyok agresszív, csak vanna dolgok amiken felidegesedek

2. és ha valakinek egyszer kicsit hígabb a széklete az átlagnál, akor azt meg kell itt kérdezni hogy mitől lehet? teljesen természetes szeirntem hogy néha fosik az ember vagy a macskája

4.gyakori kérdések.. GYAKORI nem pedig FELESLEGES vagy HÜLYE kérdések..

5. ja, és én nem szoktam hülyeségeket kérdezni.. booccs

6., azért vagyok itt, mert vannak emberek akiknek komoly gondjuk van vagy normális kérdés, és nekik jó érzés segíteni.. ha valaki kérdez egy olyan dologról amihez ő nemért, én meg igen akkor elmagyarázom neki. És amúgy, ha megfigyelted, maga az X az fehér, és csak a körvonala piros:)

7. ... :P

10. te adtál egy értelmes választ, igazad van, de szerintem egyesek túlzásba viszik az aggódást:)

2009. okt. 9. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Remélem jól felhúztad már magad.... :P
2009. okt. 9. 12:45
 13/19 A kérdező kommentje:

á-á

csak röhögök:D

2009. okt. 9. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem szoktál hülyeségeket kérdezni? Nem látod most is azt tetted :))
2009. okt. 9. 14:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre mindenki hülye választ ad!

Aki az állatairól kérdez baromságokat, az azért teszi azt mert semmit sem tud azokról.

2010. márc. 27. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Régebben még utánaolvastak az emberek, mielőtt állatot kezdtek tartani. Úgy tűnik, ez a dolog már kihalófélben van. Sajnálom is azokat az állatokat.

Azért tesznek fel idióta kérdéseket, mert idióták. Akinek nem inge... De igenis, mibe telne beszerezni egy könyvet a nyulakról/tengerimalacokról/kutyákról? Azokban minden benne van, amiket itt feltesznek nap mint nap kérdésként.

Kercza a tapír

2010. márc. 27. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
37%

Azért tesznek fel szükségtelen kérdéseket, mert azért pont jár.

Egyrészről azt gondolom tényleg bosszantó, hiszen elveszti az oldal az igazi funkcióját.

Másrészről meg lehet, hogy tényleg nagyon fiatalok az ilyen kérdezők és akkor megbocsátható nekik.

2010. márc. 27. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért van az oldal,hogy szabadon kérdezhessen mindenki.Lehet neked jelentéktelen,másnak pedig fontos!

Ha idegesit, máshol is lehet nézelődni,más oldalak is vannak!

Jó szórakozást!:)))

2010. márc. 27. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
És ezt minek kell megkérdezni? Mert kiváncsi voltál rá? Ők meg arra amit kérdeznek. Nem mindenki olyan okos mint te-bár ez után a kérdésed után magadat is közéjük sorolhatod bátran..
2010. márc. 28. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!