Miért kell minden hülyeséget megkérdezni egy állatról?
Figyelt kérdés
szerintem rohadt idegesítő ilyen kérdéseket olvasni hogy "a macskámnak ma kicsit folyékonyabb volt a széklete, mit tegyek?" meg hogy "a macskám néha felugrik rám, és elkezd harapdálni.."
egy macskának nem az a dolga???
haggyuk már az ilyen hülye kérdéseket..
2009. okt. 9. 09:18
1/19 anonim válasza:
És ezt miért kellett megkérdezni? Miért árt neked, ha mások megkérdeznek valamit teljesen jóhiszeműen?
Nem kötelező nézni azokat a kérdéseket.
Az életben is ilyen agresszív vagy, vagy csak el vagy nyomva és így éled ki? Pszichológust javaslok.
2/19 anonim válasza:
A székletes dolog nyilván ugyanaz mint amikor valaki megkérdi az egészség topicokban, hogy "rám jött a fosás, mi lehet a baj?"
3/19 anonim válasza:
magyarul arra gondolok, hogy a macska egészsége miatt aggódnak, előző voltam.
4/19 anonim válasza:
Azért kérdezik itt,mert az oldal címe:"Gyakorikérdések.hu
amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"
Ebből számíthatnál rá, hogy fogsz találkozni hülye kérdésekkel.Felesleges ezen fennakadni.
5/19 anonim válasza:
Előző vagyok: Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy mások a te kérdéseidet tartják hülyeségnek.
6/19 anonim válasza:
És te minek vagy itt és minek olvasgatod ezeket a kérdéseket, ha idegesítenek? Nyilván az illetőnek fontos. Ha neked nem az, ne válaszolj, sőt ne is olvasd el ezeket. Használd a kis piros x-et...
7/19 anonim válasza:
ha nem lennének hülye kérdések, mi értelme lenne ide járni?:)
8/19 anonim válasza:
nem mindenki 80 éves, van aki csak 8. Rájuk gondolsz?
9/19 anonim válasza:
Van, akinek csak a kisállata van...
10/19 anonim válasza:
Ez annak a bizonyítéka, hogy próbál minél jobb gazdi lenni, és aggódik a kisállatáért, házi kedvence miatt, és csak a legjobbat szeretné neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!