Pók van az ágyam végén mit tegyek?
Az meg hülyeség hogy az ember 8 pókot megeszik élete során. Ez ilyen interneten terjedő hülyeség.
Max. ha véletlenül beleesik mi meg pont nyitott szájjal alszunk akkor tudom elképzelni, de erre is mennyi az esély?
Amúgy meg a pókoknak eszük ágába sincs önszántukból bemászni. A pókok nem szeretik a nedves helyeket. Miért mászna be?
Bocsánat az offért de:
mi lett??
élek :D
elment a szekrény és a fal közé a vezetékekhez, ott jó lesz. Jól összeporszívóztam, 2 pókot sikerült is. Amúgy inkább attól félek (főleg a hosszú lábuaktól), hogy ha nem talál ennivalót, akkor egyre közeleb jön, hogy ott talán talál, és nem szeretnék arra ébredni, hogy mellettem 5 cm-re a falon van a pók. Amúgy meg vagyok velük, ha nem mozognak, és egy bizonyos távolságon belűl nem kerülnek a testem közelébe (2-3 méter)
Igen, a pókok "csípnek", viszont a legtöbb nem tudja átharapni az emberi bőrt... :D Amíg nem b*szogatod, addig nem bánt, sőt, elkapja a rovarokat, szúnyogokat (persze nem ilyen hidegben...). Boríts rá poharat, és vidd ki a kertbe. A "hosszú lábú", ami gondolom álkaszáspók, pedig egyáltalán nem bánt, sőt, szerintem iszonyat menő, ahogy kinéz. :D
Ha én a kutyáktól félnék, és látnék egyet az utcán, azt is csapjam agyon, meg fújjam le spray-vel?
Szintén madárpók tartó.
17/L
Hát egy kicsi pókot agyon lehet ütni,de egy madárpókot nem nagyon :D
A kutyás hasonlatra meg nem tudok mit mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!