Pók van az ágyam végén mit tegyek?
Akkor magát is kinyírhatná ! -.-
hiszen a kérdező a póktól fél és nem attól amit elpúsztít a pók!
Igazából ha magasan van akkor nem fog a lábadhoz menni(hacsak nem emeletes az ágyad) és akkor majd reggel a szüleid megoldják addig hallgas zenét amég elalszol,így remélhetőleg nem fogsz rágondolni.
"A pókok igenis csípnek(kivéve ha szúnyogevő)"
Ha fogalmad nincs valamiről akkor marhaságot ne terjessz!Van fogalmad az ember bőre milyen erős? És minek csípne még azt se veszed észre hogy szinte minden pók menekül?
Mondjuk ez igaz :D bocsánat.
De engem míndíg össze csíp! És egy csomó mindenkitől megkérdeztem sőt még orvostól is hogy milyen csípés és mindenki pókot mondott!:/
Mi???? Ezt tudod bízonyítani?
pókot megenni :O
és egyébként nem akarom őket bántani de kiskorom óta evvel a fóbiával nőttem fel és nehéz megváltoztatni.
igazából elég bogár fóbiás vagyok,de a legjobban a pókoktól és a méhehtől félek.
Nem nagyon tudom legyőzni mert még a fótójukat sem merem megnézni
Belegondoltam, ha a kérdező fél tőlük, hogy képes összenyomni?
Én pl. a férgektől félek (pl. lisztkukac). Nem undorodok tőlük, hanem félek. pl.: sírógörcsöt kapok és elszaladok ha meglátom. Én nem lennék képes összenyomni egyet sem, vagy rálépni, mert akkor folyamatosan azon aggódnék hogy a cipőm talpán van és még él...na meg el is hánynám magam...Ha lehetne választani akkor már inkább kivinném. Nagy szenvedések közepette :D
Amúgy a pók jobb dolga is van mint hogy téged megcsípjen. Egész nap a hálóját szövögeti, javítgatja és várja a vacsorát. Egyáltalán nem aggresszív állatok, és nem a te életed megrontására vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!