Mit tegyek ha félek a molylepkéktöl?
nemtom de én is félek tőlük...bár mostanában a kisebbektől nem, csak az ilyen nagy 5+ centisektől :)
amitől viszont rettegek az a büdösbence vagyis poloska ... nem hiszti hanem szabályos félelem ... eddig a leghatásosabb módszerem ennek legyőzésére az volt, hogy jól megnéztem egyet :D utána már be mertem őket zárni dunsztosüvegbe és ki mertem vinni...de aztán ez is hatástalan lett. szóval nincs több ötletem :S
uhh a poloskáktól én is félek nyáron mindig van jó pár a lakásba, idegbajt tudok kapni, kb 5 év volt h egyszerre 3 volt a szobámba azoikat lefújtam kemotoxszal és beletettem egy-egy befőttesüvegbe és addig ráztam míg megnem haltak életem legnagyobb állatkínzása volt de a lelkemen nem segített mert még mindig rettegek tőlük XDD
am semmit nem tudsz tenni, max kutyaharapás szőrével de azt én nagyon nem merném :) kerüld őket és ha látsz egyett keress valakit aki megvéd tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!