Szóval, reggel amikor felköltünk a kislányom fejje felett egy csótány volt, az ágynak a támláján volt állt egy helybe így a férjem le is ütötte, ma délbe beirtószerzetem a szobát, nem fogja bántani a csótány az 5 hónapos babám? úgy félek aludni este!
Bántani nem fogja, csak ha valami fertőzőt hordoz, és összemássza, akkor az árt az egészségnek.
De én inkább az irtószer miatt aggódnék... Ha belélegzi, vagy a szemébe, szájába dörzsöli a baba... Remélem nem tettétek olyan helyre, ahol a babára kerülhet.
Nálunk volt, hogy a csótány röhögve átszaladt az irtószeren. Ha irtószeresen mássza össze a babát, az nagyon nagy baj. Nem is tudom...
Talán azt kéne kideríteni, hogy honnan jönnek a csótányok. Ha van valami lyuk a mosogató mögött pl. akkor azt purhabozzátok be. A lakás olyan helyeit kéne beirtószerezni, ahol a legtöbbször előfordulnak. Szerintem a vécé, fürdőszoba, konyha lehet az a hely, általában. A gyerek szobát csak ajánlatos lett volna átkutatni először, és ha csak 1-2 példányt találtatok volna, azt kellett volna megölni, és megpróbálni megakadályozni a továbbiak bejutását. A babaszobát meredek volt beirtószerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!