Most találtam pár darabot a konyhában ez szerintetek csótány? :/ a tetején egy más színű minta van nem nagyon látszik a képen, és elég kicsi a bogár.
kerestem de igazából ehhez hasonlót nem találtam.
és nem menekül el hanem előjön a villanyra is ha előjön.
Nem, nem csótány, nem tudom megmondani mi az, de már hozzánk is szöktek be.
Simán le lehet őket csapni, vagy szétnyomni (már ha jól látom milyen bogárról van szó :))
remélem jól látod:) igen simán szétlehet őket nyomni. holnap sztem egy jó nagy fertőtlenítés a csap alatt aztán kiderül:S csak elég idegesítő...
viszont csápjai is vannak remélem tényleg nem kis csótány:S
na most futottam megint eggyel össze a villák,kanalak között de elmenekült.félek hogy ez tényleg csótány lesz.
barna színű van vmi minta a hátán és szőkés színű lábai...
Nem nem ilyen.Sokkal kisebb.
a hátán vmi szőkés folt van meg mintha csíkok is lennének rajta.
Erről a homályos képről az égvilágon semmit sem tudok kivenni. Nem tudnál készíteni egy normális képet? Több fényen általában jobban teljesítenek még a legrosszabb gépek is.
A leírásod alapján lehet német csótány is:
nem ez sem az:) de mind1 azt hiszem az a legjobb hogy kihívom az irtókat.tudna valaki ajánlani megbízható irtót?
aki nem csak a pénzre utazik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!