Géles csótányirtással kapcsolatos tapasztalatok? Beválik?
Erősen csótányfertőzött panelban lakom(sajnos).
Én hermetikusan lezártam a lakásomat,majd rendeltem csótányirtó gélt a netről.Nekem nagyon bevált.A szomszédaimnál továbbra is vannak csótányok,nálam hál istennek,már több hónapja nincs.
A géles csótányirtás hatékony és egyszerű módszer.
De! Nagyon fontos, hogy problémás higiéniával bíró lakásokban nem működik kielégítően. Ha a csótányok korlátlanul találnak kaját a lakásban (kiszóródott kutyakaja, szárazkenyér szanaszét, csöpögő csap stb stb) akkor nem csak a gélt zabálja - és ez a hatékonyság rovására megy. Panelban ezen kívül fontos, hogy a strangok kezelése is legyen megoldva, erre a rovarirtó porozószer a legalkalmasabb. És még nem beszéltem a társasházak legnagyobb gondjáról, hogy akkor igazán nyerő a dolog ha a közös helyiségekre is kiterjed, és a fertőzött lakásokra is, mindez egy időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!