Normális, hogy nem félek a pókoktól?
Figyelt kérdés
Abszolút nem zavar, ha rám mászik, játszani is szoktam vele (másztatom a kezemen, tök jó buli:D ) Az ismerőseim riadtan és meglepetten nézik, hogy hogy vok képes erre.2012. aug. 4. 12:28
1/11 anonim válasza:
Én se félek tőlük, ha megcsíp, akkor kinyírom, amúgy maradhat. Mondjuk nemrég volt a szobámban egy rohadt nagy pók, őt kilakoltattam...
2/11 A kérdező kommentje:
hm? csípni is tud?
2012. aug. 4. 14:20
3/11 A kérdező kommentje:
jah, válasz felpontozva. várom a többit is. :D
2012. aug. 4. 14:22
4/11 anonim válasza:
énse félek tőlük ha pókhálót látok inkánkább bedobok egy legyet. a póknak ,persze csak az udvaron.
5/11 anonim válasza:
én nagyon félek tőlük, inkább meghalnék mint hogy egy pókot a kezembe tegyek. általában meg sem említem a pókfóbiám, mert ha igen, akkor általában azt csinálják h megfogják és kergetnek vele, nagyon rossz érzés van bennem olyankor, leírni se tudom.
6/11 anonim válasza:
Én rettenetesen félek tőlük. Képes vagyok anyát beküldeni a szobámba, hogy üsse le, addig nem vagyok hajlandó bemenni. Egyszerűen ki nem állhatom őket! A kicsik még csak-csak elférnek, de a fél cm-nél nagyobbaktól már rosszul leszek. Jó neked, hogy te nem vagy ilyen pókfóbiás...
7/11 anonim válasza:
Any és a húgaim sikongatnak, mi meg apával nevetünk rajtuk, aztán legyilkoljuk.
Mármint a pókot.:)
8/11 A kérdező kommentje:
Szegények. :( Eléggé állatbarát vagyok, ha nagyon zavar valakit itthon, inkább hagyom hogy rámásszon a kezemre, aztán odakint szabadon engedem.
2013. aug. 3. 20:47
9/11 anonim válasza:
Én kifejezetten IMÁÁÁDOM őket, van is nekem egy óriási aknász XD Amúgy meg nem értem, hogy mi bennük a "gusztustalan"...
10/11 anonim válasza:
Én imádom etetni is őket, és már meg is szelidítettem a Fannit (a pókom). Fanni nevű válaszolóknak elnézést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!