Kutya és macska egy lakásban? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy két éves shi-tzu kutyám. Lakásban tartom. Tegnap felmerült a páromban, hogy szeretne egy macskát. (Már ki is szemelte) Tudom, hogy a kutyám szereti, nem fogja bántani. Inkább csak az érdekelne hogy mások vállalnák-e,hogy kutya és macska lakásban legyen? Kívülről nem tűnik-e furának? Vagy normális-e ez? (Bocsi, ha hülyén hangzik, de engem érdekelne mások meglátása is e téren.)2009. szept. 13. 17:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem semmi furcsa nincs benne, nalunk is lakasban van a cicus meg a kutya. Remekul megvannak, bent abszolut nincs budos, bar minden reggel a nap porszivozassal kezdodik. Ha tudod tartani a tisztasagot, senki nem szolhat egy szot se. En akkor szoktam botrankozni, ha minden szoros es budos van ha valaki nem figyel oda ra.
2/8 A kérdező kommentje:
Érdeklődnék, hogy a cica is be van-e oltva?
2009. szept. 13. 17:48
3/8 anonim válasza:
Nálunk hosszú évek óta élnek együtt cicák és kutyus lakásban, nagyon jól megvannak, szeretik egymást. A cicáknak macskaalom a WC-jük (így abszolút szobatiszta, csak tisztán kell tartani az almot), a kutyus kijárós. Tehát: ha ti szívesen éltek együtt az állatokkal, akkor TELJESEN NORMÁLIS!
4/8 anonim válasza:
Igen, o is be van, naprakesz minden oltasa, plusz feregtelenitem es bolhairto cseppeket is kap minden honapban.
5/8 anonim válasza:
Nálunk vannak cicák és kutyák is. Mindenki fullra van oltva, féregtelenítve és kullancs- bolhaírtózva. Ha a kutya nem bántja a cicákat, akkor már csak a mcskán múlik, hogy elfogadja-e a helyzetet. Általában az az egyszerűbb eset, ha kutya mellé jön a cica, mint nálatok. Az szokott gáz lenni, ha a cica territóriumára viszünk kutyát, mert a cicák azért kekecebbek ebből a szempontból. Nálunk így volt, de azért kellő kitartással megbékéltek a cicusok, pedig ők még szövetséget is kötöttek egymással a kutya ellen :-)))) Szóval szerintem vágjatok bele, ha a kutya biztosan nem bántaná a cicát!
6/8 anonim válasza:
nee, macskát nee!
milyen lenne az nekedhogyha a párod mással foglalkozna?xd
7/8 anonim válasza:
Nálunk egy mini öleb és egy macska van egy fedél alatt a macska néha játékos kedvében megkergeti a kutyát de az persze egyből támad :) viszont láttam ennek az ellen példáját szerintem ez a két állat természetétől függ majd.
8/8 anonim válasza:
szia nekünk kertbe vannak mondjuk a kutya a házba is és sicu és naon meg vannak igaz a mcsaka má nagyobblassan a kutyáná és ő is eszik csontot meg kutyakaját meg néha elkezd morogni meg ugy csinál mintha ugatni akarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!