Mit tegyek ezzel a mocskos allatkinzoval?
Egy reszeges oregember minden egyes nap telen nyaron lemegy a kocsmaba viszi a kutyajat es kikoti.
A kutya egesznap csak ott gubbaszt magaala csinal,a feje levan hajtva mindig.Osszegornyedve ul ott orakat amig a mocskos tetves retkes gazdaja bent iszik.Evek ota ez megy.A kutyanak a popojan regen lattunk egy kocsanyon logo dudort,azzal se vitte orvoshoz....
Egyszer mar beolvastam neki de ha megegyszer meglatom komilyan mondom olyat huzok be neki hogy elterul.No letemre.
Mit tegyek azert a szegeny kutyaert??
Kossem el??
(bocsi a helyesirasi hibakert telorol irok)
17/l
Fogd és vidd. Szerinted egy vén alkesznak van oltási könyve a kutyához? Vagy ajándékozási/adásvételi szerződés? Vagy chip a kutyában az ő nevére?
Sehogy sem tudja bizonyítani, hogy az övé. Utcán találtad, behoztad, kész, vége :)
Más esetleg nincs akit zavar amit a kutyussal művel?? Nem hiszem hogy csak neked szakad meg miatta a szíved.. Anyudékat esetleg ha megkérnéd hogy jelentsék fel ők?? Szomszédok, falubeliek, valaki??
Elkötni semmiképp ne kösd el, oké hogy segítenél rajta, lényegében azonnal, de ugye az lényegében lopás.. Inkább próbálj beszélni az öreggel, hogy adja akkor neked, gondját viseled, vagy mittudom én, bár az ilyen görényekben nem lehet bízni, lehet a tetűje úgy is feljelentene hogy elloptad a kutyáját..
Szerintem tényleg valaki nagykorúval kellene beszélned, anyuddal apuddal, esetleg nagyobb tesóddal, vagy valamelyik szomszéddal, akit ugyanúgy zavar a dolog mint téged, hogy jelentse fel..
Gondolom se kaja se víz nincs előtte egész nap, és este se hiszem hogy hűde tele lenne etetve :S biztos vagyok benne hogy kivannak a csontjai szegénynek.
Utálom az állatkínzókat.
Szerintem vidd el oszt cső... mi is ezt csináltuk. Anya kutyus keményen meg volt kínozva, kölykeivel együtt... hazahoztuk, felgyógyítottuk őket és eladtuk jó gazdiknak..
A menhelyen nem altatják el őket egy idő múlva? Jaj a szívem megszakad, hogy ro.hadjon meg az összes szemét állatkínzó! Kösd pórázra a vén iszákos f.szt!!!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!