Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, barátok, ez miért van így szerintetek?
Sziasztok!
Nem öltözködöm,viselkedem ribancosan,öltözködési,illetve viselkedési stílusban,átlagosnak tartom magam,mégis többször is előfordult velem,hogy a pasijaim haverjai ki akartak kezdeni velem.
Pedig én nem adtam okot,nem mutattam semmi olyat,amivel viszonoznám az érdeklődést.
Jelenlegi párom "legjobb" haverja,rám írt egy ideje,hogy ő szerelmes belém,és nekem nem jó a mostani párommal,de ő mindent megadna nekem.
Természetesen ezt megmutattam páromnak,ő azt mondta hogy nem érte meglepetés,látta rajta h bejövök neki.
Hát én azért meglepődtem,mert én azt hittem barátok között a másik csaja tabu.
De ez még csak a kezdet volt.
Elmentünk hétvégére a párom szüleinek a nyaralójába,két napra a haverokkal,az illető hozta a barátnőjét is,mi az ágyon aludtunk ők meg hálózsákban,a mi ágyunk mellett,éjszaka arra ébredtem,hogy a srác felnyúlt az ágyhoz,és simogatta a combom,úgy hogy ott volt a barátnője is,csak aludt,én kipattantam az ágyból,erre ő megijedt,a párom felkelt,azt mondtam csak rosszat álmodtam,nem akartam cirkuszt.
De persze otthon elmondtam.
Hitt nekem és azt mondta megszakítja vele a kapcsolatot,én pedig Facebookon megírtam mindent a barátnőjének.
A kérésem az lenne,miért van,hogy az állítólagos "barát" képes kikezdeni a haverja csajával?
Ezek nem igazi barátok?
ma 11:27!
Nem dobta ki,együtt van még vele,nem én vagyok az első ilyen ügye.
ma 12:53
ja,dehát ez teljesen más kateg
ott egyik pasi sem bánta,hogy csaj mindkettővel foglalkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!