Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, barátok, ez miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, barátok, ez miért van így szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem öltözködöm,viselkedem ribancosan,öltözködési,illetve viselkedési stílusban,átlagosnak tartom magam,mégis többször is előfordult velem,hogy a pasijaim haverjai ki akartak kezdeni velem.

Pedig én nem adtam okot,nem mutattam semmi olyat,amivel viszonoznám az érdeklődést.

Jelenlegi párom "legjobb" haverja,rám írt egy ideje,hogy ő szerelmes belém,és nekem nem jó a mostani párommal,de ő mindent megadna nekem.

Természetesen ezt megmutattam páromnak,ő azt mondta hogy nem érte meglepetés,látta rajta h bejövök neki.

Hát én azért meglepődtem,mert én azt hittem barátok között a másik csaja tabu.

De ez még csak a kezdet volt.

Elmentünk hétvégére a párom szüleinek a nyaralójába,két napra a haverokkal,az illető hozta a barátnőjét is,mi az ágyon aludtunk ők meg hálózsákban,a mi ágyunk mellett,éjszaka arra ébredtem,hogy a srác felnyúlt az ágyhoz,és simogatta a combom,úgy hogy ott volt a barátnője is,csak aludt,én kipattantam az ágyból,erre ő megijedt,a párom felkelt,azt mondtam csak rosszat álmodtam,nem akartam cirkuszt.

De persze otthon elmondtam.

Hitt nekem és azt mondta megszakítja vele a kapcsolatot,én pedig Facebookon megírtam mindent a barátnőjének.

A kérésem az lenne,miért van,hogy az állítólagos "barát" képes kikezdeni a haverja csajával?

Ezek nem igazi barátok?

2012. nov. 11. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek Csak haverok. Haverok között nincs barátság. A barátság nem engedi ezt meg.
2012. nov. 11. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokan nincsenek tisztában a barátság ill. barát fogalmával... Az ilyen nem barát, csak közeli ismerős/haver! ;)
2012. nov. 11. 11:27
 3/7 H* válasza:
Milyen barátság ez?, Durva... Hát biztos csinos vagy, (nem kell feltétlenül k-nak lenni ahhoz, hogy több férfinak bejöjjél). Am én a te helyedbe még megbeszéltem volna, a barátod barátjával, hogy mégis mit képzel magáról, és tájékoztattam volna, hogy én csak barátként tekintek rá. Am miután elmondtad a barátnőjének, az hogy reagált???
2012. nov. 11. 11:27
 4/7 A kérdező kommentje:

ma 11:27!

Nem dobta ki,együtt van még vele,nem én vagyok az első ilyen ügye.

2012. nov. 11. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan lánnyal, aki valaha a barátaimnak fontos volt, soha nem kezdenék ki, még évek múltán sem. Nekem mindig a barátaim az elsők. Persze vannak olyanok, akiket megdugtunk mindketten, vagy közösen, de azok csak ostobenkó kvák :D
2012. nov. 11. 12:53
 6/7 A kérdező kommentje:

ma 12:53

ja,dehát ez teljesen más kateg

ott egyik pasi sem bánta,hogy csaj mindkettővel foglalkozik

2012. nov. 11. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy jönnek a kommentek, egyre gázabb az egész társaságod.
2012. nov. 11. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!