Mit tegyek ezzel a mocskos allatkinzoval?
Egy reszeges oregember minden egyes nap telen nyaron lemegy a kocsmaba viszi a kutyajat es kikoti.
A kutya egesznap csak ott gubbaszt magaala csinal,a feje levan hajtva mindig.Osszegornyedve ul ott orakat amig a mocskos tetves retkes gazdaja bent iszik.Evek ota ez megy.A kutyanak a popojan regen lattunk egy kocsanyon logo dudort,azzal se vitte orvoshoz....
Egyszer mar beolvastam neki de ha megegyszer meglatom komilyan mondom olyat huzok be neki hogy elterul.No letemre.
Mit tegyek azert a szegeny kutyaert??
Kossem el??
(bocsi a helyesirasi hibakert telorol irok)
17/l
Fogd a kutyát, és vidd be egy menhelyre. Vagy még előbb kérdezz körbe kinek kell kutya, vagy tedd fel fb-ra a képét.
Sajnos sok ilyen van..
Jo de akkor buncselekmenyt kovetek el mert a kutya az ö tulajdona.
Feljelenteni nem tudom mert nem vagyok 18...:(
Ott a kocsmában nem szól rá senki? Pl. a kocsmáros.
Bemész és a kocsma közepén jó hangosan leoltod a fejét mindenki elött.
Vagy vannak ilyenek hogy tetovált állatvédök, direkt ilyenekre utaznak, majd ők leoltják.
Most találtam a neten, van olyan itt Magyarországon, hogy Állatvédőrség. Ez a Rendőrséggel együttműködő szervezet. Esetleg velük lehetne felvenni a kapcsolatot, mert sajnos kis hazánkban Állatrendőrség, olyan mint az Usaban, nincs.
Az állatvédelmi oldalakon az van, hogy jelenteni kell az illetékes jegyzőnek a dolgot, aki értesíti az állatorvost, aki majd kimegy, aztán majd ő tesz feljelentést, aztán majd talá intézkedés is történik. De mire ez végigmegy, addigra az állat meghalhat. Ezért inkább ezt az Állatvédőrséget kellene megkeresni.
Járj sikerrel, és áldjon meg az Úr, hogy ilyen jólelkű vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!