Hol vannak lómenhelyek?
Figyelt kérdés
A lómenhelyeken mennyiért lehet örökbefogadni lovakat?2009. júl. 31. 20:20
1/5 anonim válasza:
www.zakuszkatanya.hu
Meg van Veresegyházon a Bottyán Eqous Alapítvány.Van továbbá a Noé Állatotthonban is jópár mentett ló.
Azt,hogy kitől,milyen feltételek mellett fogadhatsz lovat örökbe,nem tudom,érdeklődj az illetékeseknél.
www.paci.hu oldal fórumán,az apróhirdetéseknél is vann egy "Örökbefogadás"című topic,oda is írd be,milyen lovat keresel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezekről a lómenhelyekről nem lehet örökbefogadni a lovakat, a Noéról biztosan tudom, hogy nem. Vagy ha igen, akkor csak öreg, beteg, nem lovagolható lovakat fogadhatsz örökbe. Szóval biztosabb, ha lovat veszel és nem így akarod megspórolni az árát.
3/5 anonim válasza:
A Noén nem csak beteg sérült és nem lovagolható lovak vannak . Ott tökéletesen egészséges állatok is vannak! A többségüket elhanyagolta a gazdájuk és így kerültek be!
4/5 anonim válasza:
Szerintem ingyen simán el lehet vinni őket, igazán jó ember vagy, ha erre gondolsz. :)
Nuygodtan fekszel le az este: "ma megmentettem egy gazdátlan lovat"
5/5 anonim válasza:
nemnem
!
nemlehet elvinni!
ezek a lovak különlegest gondozást igényelnek ezért nem eladóak! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!