Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol vannak lómenhelyek?

Hol vannak lómenhelyek?

Figyelt kérdés
A lómenhelyeken mennyiért lehet örökbefogadni lovakat?
2009. júl. 31. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:

www.zakuszkatanya.hu

Meg van Veresegyházon a Bottyán Eqous Alapítvány.Van továbbá a Noé Állatotthonban is jópár mentett ló.

Azt,hogy kitől,milyen feltételek mellett fogadhatsz lovat örökbe,nem tudom,érdeklődj az illetékeseknél.

www.paci.hu oldal fórumán,az apróhirdetéseknél is vann egy "Örökbefogadás"című topic,oda is írd be,milyen lovat keresel.

2009. júl. 31. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ezekről a lómenhelyekről nem lehet örökbefogadni a lovakat, a Noéról biztosan tudom, hogy nem. Vagy ha igen, akkor csak öreg, beteg, nem lovagolható lovakat fogadhatsz örökbe. Szóval biztosabb, ha lovat veszel és nem így akarod megspórolni az árát.
2009. aug. 1. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
A Noén nem csak beteg sérült és nem lovagolható lovak vannak . Ott tökéletesen egészséges állatok is vannak! A többségüket elhanyagolta a gazdájuk és így kerültek be!
2009. aug. 1. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ingyen simán el lehet vinni őket, igazán jó ember vagy, ha erre gondolsz. :)

Nuygodtan fekszel le az este: "ma megmentettem egy gazdátlan lovat"

2010. jan. 23. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:

nemnem

!

nemlehet elvinni!

ezek a lovak különlegest gondozást igényelnek ezért nem eladóak! :)

2010. jan. 23. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!