Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Láttad már azt a dokumentumfil...

Láttad már azt a dokumentumfilmet ami azt mutatja be hogy az állatokat milyen körülmények közt és hogyan ölik meg?

Figyelt kérdés
Valami Earthlings vagy nem tudom mi volt a címe és másfél órás .. én nem bírtam ki sírás nélkül nagyon szomorú hogy az emberek nem veszik tudomásul hogy az állatok is éreznek.
2009. júl. 17. 02:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

[link]

Itt meg lehet nézni:(

De csak ha van szíved (és gyomrod) hozzá. nagyon brutális.

2009. aug. 26. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

szerintem ez hülyeség hogy akinek vna gyomra hozzá, bocsi. ezt mindenkinek látnia kell...

ha a gyomra jó arra hogy megegyen egy ilyen szerencsétlent akkor arra is h megnézze ezt a filmet..

2009. aug. 26. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen láttam ,és azóta utálok minden hájas seggű amcsit, akinek fogalma sincs arról, hogy honnan jött az a hús, amit zabál!!!

És a szőrme, meg bőr cuccokat hordó emberektől felfordul a gyomrom...

Elsőre megnéztem, aztán mégegyszer, hogy semmit ne felejtsek abból, ami benne van. Mert teljesen igaz mindnkire! Inkább befogják az emberek a fülüket, minthogy tudomást vegyenek ilyen dolgokról, ami bűntudatot ébreszt!

2009. aug. 26. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vok: eszem húst, csak kerülöm a mekiset... ha belegondoltok, a föld minden pontján vagy McDonald\'s, majdnem ugyanazzal a menüvel, vajon ekkora mennyiségben milyen körülmények között tartják az állatokat?!

Amikor néztem, simán ki tudtam volna belezni egy olyan embernek nevezett alakot aki megnyúzta az élő állatot... pedig én is békés, 15 éves lány vagyok, de ilyen esetekben el tud szállni az agyam :S

2009. aug. 26. 21:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat .. azért írtam hozzá h gyomra, mert vannak benne léggé véres részek.

Engem leginkább a kutyás rész hozott dühbe.

Nem emlékszem igazán mert nem néztem meg régóta a linket is csak elküldtem, de van egy olyan rész ahol egy kutyát bedobnak egy szemétpréselő vagy nem tudom milyen autóba,. Nem látjuk mi történik de előtte mutatta h a szemét "h végzi".

Az élve megnyúzáson elsírtam magamat. Amikor a tehenes rész mutatták főleg a vége közepe felénél már akkor nem nagyon akartam odanézni.

Amikor a Japánokat mutatták, h mit csinálnak a delfinekkel, miközben ott sétálnak a gyerekek komolyan mondom itt egy helybe megkínoztam volna mindet pedig imádom a Japánokat.

Én eszek húst, de komolyan nem tudom felfogni h ezek az emberek mit gondolnak, amikor ezeket a kínzásokat csinálják. Én személy szerint minddel ugyanezt csinálnám. Akik még röhögtek is azokat élve felnyársalnám.

Annak az elefántnak teljesen igaza volt h kiszabadult és megölt egy csomó embert.

2009. aug. 26. 22:27
 16/16 anonim válasza:
Én csak bele-beletekertem, de komolyan mondom, a hangot levettem róla, hogy ne halljam a szegény állatok utolsó hörrenésit, sikításait... 11 éves vagyok...
2010. okt. 20. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!