Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Láttad már azt a dokumentumfil...

Láttad már azt a dokumentumfilmet ami azt mutatja be hogy az állatokat milyen körülmények közt és hogyan ölik meg?

Figyelt kérdés
Valami Earthlings vagy nem tudom mi volt a címe és másfél órás .. én nem bírtam ki sírás nélkül nagyon szomorú hogy az emberek nem veszik tudomásul hogy az állatok is éreznek.
2009. júl. 17. 02:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a filmet nem, de lattam hasonlot.

Sajnos vannak ilyen barbar emberek! :'(

2009. júl. 17. 04:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen láttam. Kétszerre tudtam csak megnézni, mert a közepénél úgy éreztem azonnal szét kell vernem vmit (v vkit!)dühömben - pedig nagyon békés, nyugodt ember vagyok:(

Sajnos jópár napig nem is szabadultam a hatása alól - de legalább ennek köszönhetően kicsit meg is változtattam az életem. Sosem vennék bőr dolgokat (szörmét eddig sem vettem) és igyekszem lehetőleg csak olyan helyről venni húst ahol tudom hogy emberségesen tartják és felesleges szenvedés nélkül ölik meg az állatokat.

2009. júl. 17. 10:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
igen a címe földlakók és láttam. a zug.hu-n mondták hogy nézzem meg (am 13 vagyok) és valahogy végig birtam nézni mert attol eltérően hogy szörnyű volt, szerintem egyben érdekes is, és egy kicsit erősítette az idegrendszerem. dee azóta nem eszek húst. :( és nagyon sokat sírtam rajta. de persze akik nem látták azok nem értik és állandóan szekálnak miatta. jó lenne a tévében is leadni.
2009. júl. 17. 22:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

énis 2.jára tudtam csak megnézni.:(

2009. júl. 17. 22:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én véletlenül akadtam rá, természetesen szilveszter éjszaka... Azóta nem eszem húst (csak a nagyszüleim által tartott állatokét, mert tudom, hogy ott milyen dolguk van), és röhögök a boltban az eladó kerek szemein, amikor közlöm a bőr pénztárcára, hogy na, pont ezért nem kell :). Ha meglátok egy embert szőrmében, ökölbe szorul a kezem, és legszívesebben belerúgnék...

Nagyon sokan, akik megnéznek 1-1 ilyen snittet, vagy kisfilmet, elborzadnak, de arra már nem gondolnak, hogy a vasárnapi brassói pörköltje, a boltban vásárolt irha kabát, a "nem-lesz-benne-büdös-a-lábad-a-bőrcipő" azok mind, mind ezek...

2009. júl. 18. 15:41
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Neekma barátnőm küldte hogy nézzem meg .

Hát mit mondjak nagyon lesokkolt

2009. júl. 18. 16:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ami az igazán szomorú az egészben, hogy ez nem 1-1 kirívó eset. Ez az ÁLTALÁNOS, elborzasztó, rideg, kőkemény valóság... ott van a Kaiser's húsos pultjában, a motorosokon védőruha formájában, a strandos hamburgeredben vagy sült kolbászodban, a jó meleg, téli irha kabátban, az ebédre sütött rántott húsban. És még sorolhatnám.

Nekem nem a húsfogyasztással van bajom, hiszen mindenevők vagyunk, tanultam biológiát :), hanem ahogyan felhasználjuk őket. Ha normális tartásmód mellett humánusan ölnék le ezeket az állatokat, akkor nem lenne "semmi" gondom vele.

Inkább meghalok vitamin és ásványi anyag hiányban, minthogy egy sertés Mc'farm menüben hallgassam a malac utolsó, kétségbeesett vinnyogását.

2009. júl. 18. 19:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Pl:. ha az lenne az utolsó esélyem hogy megnézzek egy ilyen állatkínzást vagy meghalok.. háát sztem meghalok.
2009. júl. 18. 20:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eszek húst, de én utálom ha állatot megölnek. Hát az szívszorongató! De én nekem az is szivszorongató ha embereket ölnek.Én azt a filmet nem láttam.Én elsirtam magam a Titanion meg amikor egy elgázolt macskát láttam.Szegény!!!:'( :'( :'( :( :( :( :(
2009. aug. 26. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:
léccy valaki küldje el nekem e-mailben! a tesóm mesélt ról a h nézék a suliban, de én is kívánccsi vok rá! vagy hol lehet megtalálni? vagy valami! én is utálom, ha állatot ölnek, és nem vagyok vaalmi emberszerető típus! :(
2009. aug. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!