Ti is féltek a darazsaktól?
Régen mindig amikor bejött egy darázs megfogtam 2 ujjal, és kidobtam. Ha jól fogod meg nem csíp meg. De egyszer valahogy nem úgy sikerült megfogni. Pont a körmöm alá csípett be.
Az egész emberi kézen az a legérzékenyebb rész. Háát, azóta nem fogom meg 2 ujjal :D Jobban fájt mint egy piercing, vagy tetoválás.
Én nagyon félek tőle.
Pl. most a konyhában feküdt mozdulatlanul, pár órája még élt, szerintem haldoklott. Mert utána nem mozdult és még így is félve fogtam meg szalvétával, és gyorsan szaladtam vele ki az erkélyre, hogy ledobjam.
Meg van úgy hogy napozok az erkélyen és akkor gyakori az hogy odajön valami nagy darázs és elkezd zümmögni. Hát egyszerűen nem tudok így feküdni nyugodtan és kénytelen vagyok felülni és figyelem a darazsat, hogy nehogy közel jöjjön hozzám, félek hogy megcsíp. Ilyenkor tiszta ideg vagyok, mert nem tudok nyugodtan feküdni és napozni. :(
Én ha jön, akkor szaladok, de még sosem kapott el.
Hülye kis méhecske szúrt meg egyszer, mert az a lépcső alatt volt a kis fészke és azt nem láttam, csak jól bedugtam a lábam a fészkébe :D
Egyébként én azóta szaladok előle,
mióta osztálytársam hagyta hogy rászálljon a mellkasára, és nem mozdult meg, mégis megcsípte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!