Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ti is féltek a darazsaktól?

Ti is féltek a darazsaktól?

Figyelt kérdés
Én nagyon. Attól félek hogy megcsíp és fáj nagyon.
2012. máj. 21. 12:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én egyenesen rettegek! Tegnap három is bent volt a szobában, arra eszméltem fel, hogy a lábam körül zümmögnek! Bárcsak mind meghalna!
2012. máj. 21. 12:57
 2/16 A kérdező kommentje:
Én meghaltam volna. Még lefújni is félek őket...
2012. máj. 21. 12:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos félek.
2012. máj. 21. 12:59
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Én nem félek. Ha látom magam körül arra gondolok ha nem bántom ő se bánt engem és így is van mert mi okból bántana téged. És ha véletlenül még beléd is törik a fullánkja akkor el is pusztul. Szal ha nem rikoltozol és csapkodsz ha meglátod akkor nem csíp meg, és ha meg is csíp nem a világ vége. Engem is kb. 3 szor már megcsipett. (és 1x 3 évesen is)

12/L

2012. máj. 21. 13:01
 5/16 anonim ***** válasza:

Engem megcsíptek már vagy 50x.

Nem érzek félelmet ha közelít, vagy ilyesmi.

Nem kapkodok ha odajön, megvárom amíg elmegy:)

21/F

2012. máj. 21. 13:08
 6/16 anonim válasza:

Nem :D

ha túl közel jön , meglegyintem a kezem és elcsapom onnak :D

2012. máj. 21. 13:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen a darazsak is veszedelmesek,de én idén a kullancstól rettegek
2012. máj. 21. 13:15
 8/16 anonim ***** válasza:

Én is félek. Ez hülyeség, hogyha nem bántom, nem bánt... Kiskoromban ezzel etettek, halál nyugalommal álltam egy helyben, hogy majd elmegy, majd elmegy, majd elmegy...hát nem, a r.ohadékja egyenesen hozzám jött, és belém csípett.

Na azóta én iszonyatosan félek mindenféle csípő-szúró dögtől, eddig asszem 2x csíptek meg.

Mondjuk ezen rajtam általában jót röhögnek, mert én vagyok az, aki a medencébe tök lassan megy be, ha hideg, de ha darázs jön, gondolkodás nélkül fejest ugrik. :D

2012. máj. 21. 13:16
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Bár allergiás vagyok a csípésére, magától nem fog odajönni megszúrni. Ha megszúr, az az én hibám.

Szúnyogháló van az ablakon, hogy ne jöjjenek be, és nehogy éjjel álmomban megszúrjon egy, vagy csak figyelmetlenségből ráüljek/belenyúljak otthon. Ha meg kimegyek a természetbe, ott figyelek.

2012. máj. 21. 13:51
 10/16 anonim ***** válasza:
(Egyébként a kullancstól sem kell rettegni, idén télen hetekig volt -15-20 fok, nem lesz sok.
2012. máj. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!