Hányingerem van már a divat állatvédőktől. Nektek nem?
Írtam is egy blogbejegyzést a témában:
Elismerem, kissé túloz, de az írásakor nagyon-nagyon ideges voltam. Vagy ez csak engem irritál?
Nekem mindenben az elvakultakból van elegem. Azokból akik nem értik a humort. Lassan már semmiből se lehet viccet csinálni,mert valaki biztos megsértődik valamin. A humor eszköze pedig részben a dolgok kiélezése,ezért lesz igazán ütős.
Más dolog,ha konkrét személyre irányul a dolog.
Igazából azt se értem,hogy miért nem egy hajléktalant,vagy etióp kisgyereket vesz magához egy állatvédő ,mint egy kutyát,mert ugyebár biológiai szempontból az ember is állat. Az ember az szenvedhet? Megölheti magát?
Persze meg is van miért,mert az ember nem olyan aranyos és bonyolultabb,mint egy kutya ..
"De te egy kalap alá veszel mindenkit aki az ilyet nem szereti"
Úgy látom az utolsó előtti bekezdésen átsiklott a szemed: Ez a bejegyzés nem minden állatbarátnak szól, hanem csak azoknak, akik (Sparky barátom szavaival élve) “azt se tudják, melyik földrészen él a zsiráf, de ha látják mondjuk elesni, akkor 50 é-vel beírják, hogy szegééény, mert az vagány.” Akik netán oktalanul magukra vették, azoktól most bocsá… áá, kérjen bocsánatot a ******, ha nem tudod értelmezni a mondanivalót, ugyanolyan hülye vagy.
"Egyébként nehogymár te döntsd el látatlanba, ki milyen."
Nem szokásom látatlanban ítélkezni, de van, mikor minden összevág, és a dolog egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!