Nyári szünidöben állakórházban vagy menhelyen szeretne dolgozni a 16 éves lányom. Hol kell jelentkeznie? Budaörsön lakunk.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 22:34
1/7 anonim válasza:
nézzetek utána a menhelyek honlapján,én annó a rexnél voltam és ott személyesen a menhelyen kellett,de elötte szem telfonáljatok a kiválasztott menhelyre,hogy van-e lehetőség
2/7 anonim válasza:
Állatmenhelyen önkéntes lehet, de pénz nem adnak érte. Sehol. Tehát ha pénzt is akar keresni, nem csak időtöltésnek, akkor a menhely elfelejtve. Állatkórházat talán érdemes megkeresni ilyen ügyben. Itt van nálunk a 13.-dik kerületben a Lehel úton állatkórház, őket érdemes lenne felhívni, bár sajna minden munkáltató spórol, nem biztos h ők is fizetnének. Sőt még az állatkertbe sem fizetnek az önkénteseknek. Nem elkeserítés képpen de én is önkéntes vagyok egy menhelyen.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat.Mindenkinek szép napot kivánok.
2009. ápr. 15. 09:18
5/7 anonim válasza:
Budaörsön van állatmenhely ezt biztosan tudom onnan származik az örökbe fogadott kutyusunk.három évig gondozták ugy hogy esély sem volt rá hogy találnak neki családot aki befogadja,mert nem fiatal és beteg.kevés segitöjuk van vagy nincs szerintem örülnének ha valaki megkönnyiti a munkájukat.
6/7 anonim válasza:
Sajnos a budaörsi nem menhely, hanem gyepmesteri telep. De rendesek, amíg lehet próbálják a kutyákat megtartani. Lovak is vannak (legalábbis tavaly amikor arra jártam voltak)
7/7 anonim válasza:
Hermann Ottó menhelyet ajánlom, sok jót hallottam róla. Nagy élmény menhelyen önkénteskedni és nagyon örülnek minden segítségnek. A Noét pedig személyes tapasztalat alapján is ajánlom, bár az jóval messzebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!