Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ahhoz, hogy valaki hangtechnik...

Ahhoz, hogy valaki hangtechnikus lehessen, melyik budapesti főiskolára vagy egyetemre érdemes jelentkeznie?

Figyelt kérdés
Kifejezetten ilyen szakiránnyal nem nagyon találkoztam még egyik egyetemnél sem. Az érdekelne, hogy hol tudnék olyat tanulni, ami hasznos lehet egy hangtechnikusnál/hangmérnöknél. Azt láttam, hogy OKJ-s képzésen van ilyen képzési lehetőség, de az is csak alapfokú.
2011. júl. 22. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Kifejezetten ilyen képzés nincsen. Ahogy egy rakás dolgot, úgy ezt sem egyetemen lehet közvetlenül megtanulni. Azonban két dologból áll össze; zenéhez/médiához való szakértelemből (attól függően, hogy milyen területre mennél) és technikai tudásból. Utóbbira könnyen találsz megfelelő szakot, de ki lehet tanulni OKJ-n is (csak az Athénébe nem menj!).
2011. júl. 22. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Zenei tudásom egyelőre a hegedűn és a gitáron merül ki. A technikai képzést hol lehet elkezdeni?
2011. júl. 22. 20:20
 3/3 hangos válasza:

S.E.T. School of Entertainment and Technology

www.set-school.hu

a többi magától beszél.

2013. febr. 20. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!