Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 4. héten már kellene jelentk...

A 4. héten már kellene jelentkeznie a terhesség tüneteinek?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor melyeknek? És ha nem, akkor nincsen terhesség?
2011. okt. 25. 19:23
 1/8 anonim válasza:
49%

Nyuszimuszi a terhesség nem betegség, tehát nincsenek tünetei ;)

Egyébként jelei: reggeli rosszul lét, hányinger, hangulat ingadozás, stb.

2011. okt. 25. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
jojo, bocsi, a rossz fogalmazásért :), am tudom hogy ezek a tünetei, csak épp az hogy ezek a 4. héten már jelentkeznek?
2011. okt. 25. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül,mindenkinél változó,hogy mikor jelentkeznek rosszullétek vagy "gyanús jelek".

menstruáció elmaradása vagy csak pecsételő vérzés,hányinger(általában reggel),bizonyos illatoktól való undorodás(amitől eddig nem) meg ilyesmik.

ha nem jelentkeznek a tünetek attól még lehet terhesség.

terhességi teszttel könnyen ellenőrizhető.

2011. okt. 25. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Vkinek az egész terhesség alatt nem jelentkeznek tünetek. Ez tök egyéni. Vegyél tesztet.
2011. okt. 25. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Én holnap leszek 6 hetes kismama, de nekem még nincsenek konkrét terhességi tüneteim.

Annyi, hogy kicsit érzékenyebb vagyok, fáradtabb...

Valaki már ilyenkor egész nap hányni szokott..ez egyénfüggő!

2011. okt. 25. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! A tünetek 4-8 hetes terhesként jelentkezhetnek. Még van idő! :) Az egyik ismerősöm mikor megtudta, hogy terhes már a 8. hétben járt és utána kezdődtek el a tünetei.
2011. okt. 25. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem anno a 6. héten jelentkezett először a hányinger és a fáradtság. És nagyon erős vizes folyásom is volt, de arra már nem emlékszem, hogy mikortól.
2011. okt. 25. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, honnan számolod a 4 hetet, de 4 hetes terhességnek még nincs tünete. (legalábbis nagyon nem egyértelmű) Olyan 6-8 körül kezd lenni
2011. okt. 28. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!