17 évesen milyen diákmunkát találhatok ahol állatokkal lehet foglalkozni? És egyáltlán találhatok?
Én is lovásznak akartam menni nyári munkára, úgy át**sztak, hogy az na, szal csak óvatosan.
Menhelyen nem fizetnek az mindig önkéntes. Az állatkertbe meg tényleg nem jutsz be, ez is biztos, csak a kötelező gyakorlatosokat engedik be, azt is csak hisztivel (legalábbis Pesten).
Én mindegyiknél próbálkoztam, meg is untam. Ha a cél az, hogy a saját állataidat el tudd vele tartani, szerintem keresgélj máshol is....
Persze lehet, hogy máshol nem ez megy, meg kitudja, lehet nem voltam elég kitartó, de nekem volt elég negatív tapasztalatom, köszönöm. Más diákmunkával megvagyok...
19:11-es vagyok. Nálam az lebegett a szemem előtt, hogy kell ez a munka, és nem akarom, hogy kirúgjanak :D
Persze tényleg az sem utolsó, ha az ember úgy dolgozik, hogy valmi csusszan érte a zsebébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!