Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » 17 évesen milyen diákmunkát...

17 évesen milyen diákmunkát találhatok ahol állatokkal lehet foglalkozni? És egyáltlán találhatok?

Figyelt kérdés
Ahol ESETLEG egy kis pénz is jár. Nem sok, csak pl annyi, hogy én tudjam venni a kutyáimnak a kaját vagy ilyesmi. Vagy ez már túl sok elvárás? :( :)
2009. ápr. 11. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is lovásznak akartam menni nyári munkára, úgy át**sztak, hogy az na, szal csak óvatosan.

Menhelyen nem fizetnek az mindig önkéntes. Az állatkertbe meg tényleg nem jutsz be, ez is biztos, csak a kötelező gyakorlatosokat engedik be, azt is csak hisztivel (legalábbis Pesten).

Én mindegyiknél próbálkoztam, meg is untam. Ha a cél az, hogy a saját állataidat el tudd vele tartani, szerintem keresgélj máshol is....

Persze lehet, hogy máshol nem ez megy, meg kitudja, lehet nem voltam elég kitartó, de nekem volt elég negatív tapasztalatom, köszönöm. Más diákmunkával megvagyok...

2009. ápr. 11. 19:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem az a cél, csak azért mondtam, hogy valami lebegjen a szemem előtt amíg dolgozok. Meg hát jó dolog ha én dolgozok értük, ahogy ismerem magam nem tudnék elég motivációt, ha nem lenne valami a szemem előtt.
2009. ápr. 11. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten nem csak a központi állatkert létezik - van egy a Margitszigeten, egy valamelyik másik szigeten (ez valami vadaspark), van egy Csillebérc mellett... derítsd föl, van még több is. Csak tényleg vigyázz, mert lehetnek kisebb (nagyobb) problémák, a fizetés helyett.
2009. ápr. 12. 00:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

19:11-es vagyok. Nálam az lebegett a szemem előtt, hogy kell ez a munka, és nem akarom, hogy kirúgjanak :D

Persze tényleg az sem utolsó, ha az ember úgy dolgozik, hogy valmi csusszan érte a zsebébe

2009. ápr. 12. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!