17 évesen milyen diákmunkát találhatok ahol állatokkal lehet foglalkozni? És egyáltlán találhatok?
Figyelt kérdés
Ahol ESETLEG egy kis pénz is jár. Nem sok, csak pl annyi, hogy én tudjam venni a kutyáimnak a kaját vagy ilyesmi. Vagy ez már túl sok elvárás? :( :)2009. ápr. 11. 17:14
1/14 anonim válasza:
Hát nemtom h vagy vele de írtó nehéz állatokkal foglalkozni gondolok itt arra h van 2 póni tartsd rendbe őket v disznók alól kihordani a piszkot.
gondold meg. sztem vhol biztos találsz.
2/14 A kérdező kommentje:
Ááá, nyulak, csirkék meg galambok vannak nálunk, 3 kutya meg macska is. Régen teheneink voltak meg kecskéink, szóval nem kapok agybajt, ha rámmászik egy szőrszál. :) És azt is tudom hol kell megfogni a lapátot. :D Egyébként meg inkább kutyára, macskára gondoltam, főként azok érdkelnek, vagyis inkább a kutya...
2009. ápr. 11. 17:24
3/14 anonim válasza:
El lehet menni segíteni a menhelyekre ott kaját adsz nekik meg még amit rád bíznak.
4/14 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de ha van a közeletekben Állatkert, ott megpróbálkozhatnál. Szoktak alkalmazni diákokat főleg nyáron, mikor sok a látogató. Ha nincs, a lakóhelyed közelében esetleg privát állattartóknál is próbálkozhatsz.
5/14 anonim válasza:
Hívjál föl néhány állatkertet: valahol biztos akad munka!
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) Budapest mellett lakom, szóval közel van az állatkert. De most olvastam, hogy szinte lehetetlen bekerülni :( De azért utána nézek!
2009. ápr. 11. 18:14
7/14 anonim válasza:
Szia. Én csak 15 vagyok de én is találtam már most munkát lovásznak hívtak.Sz.tem te is nézz körül a lovardák körül mert most sok munkást keresnek a lovakhoz.
15/L
8/14 anonim válasza:
A lovászság nem rossz ötlet. Menhelyen nem fognak fizetni a munkáért, ez tuti.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, meg is értem. :(
2009. ápr. 11. 18:31
10/14 anonim válasza:
De a lovászoknak jól fizetnek.. :) Sz.tem próbáld ki! :D
15/L Eszty :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!