Szeretnek egy kis tanyat vasarolni, es ott allattartassal foglalkozni, uzlet celjabol. Lehet egy ilyen fajta vallalkozasnak anyagimhaszna? Es milyen engedelyhez van szuksegem ehhez? Serteseket, ill. baromfit, teheneket szeretnek tartani.
Vágjál bele!!Olyan egyszerü hogy na!!!Meglátod majd csak úgy dől a lé!!
Fölfogadsz két-három napszámost azok majd dolgoznak Te meg majd a hintaszékből dirigálod őket!!Ja--meg nyomkodod a laptop billentyüjét as ostoba kérdéseket fogsz föltenni!!
elöször is érteni kell az állatokhoz,
másodszor:elöször befektetés de minimum egy év és meg lesz a haszna
Azért annyira nem vagyok buta!Főleg a helyesirást jobban vágom mint Te kedves Kérdező!
Hogy válaszoljak a föltett kérdésedre is:Manapság vidéken élni egyre nehezebb.Nézd meg a mai falusi emberek életkorát--hatvan és a halál közt.A vidék teljesen kezd elcigányosodni(ezzel nem akarom bántani a cigányokat!!)mivel csak Ők tudják megvenni hugyért-fosért a gyönyörű házakat.Az addig benne élők nem látják a perspektivát és inkább bemenekülnek a városba.
Falu már csak annak üzlet aki ott gazdálkodik--nagyban--!!Akik a mult rendszerben összelopták magukat és rendszerváltáskor fillérekért megvették a kárpótlási jegyeket az ostoba emberektől akik azt sem tudták mire való igy jútva többszáz hektár földhöz!Az ügyeskedők akik ma játszák az Új földesurat,na látod Nekik megéri!!A többi kisember meg éhendögölhet--szó szerint.
Javaslom olvasd el Moldova könyvét ::Ha az Istenek hátranéznének.. Tanulságos!!
Viszont ha hobbyként veszel egy szép házat falun és a nyaradat ott töltöd akkor igenis hogy szép!!De megélhetésnek válassz valami rendszeresebb pénzforrást!!
Kedves Kérdező és Kedves Válaszolgató!
Nos én falun lakok és igen van igazság abban amit a válaszolható leírogatott sok a cigo meg sok a privatizálós köcsög zsidó,de én is ezzel fogok foglalkozni és ha másra nem jó legalább nem döglök éhen.Imádom az állatokat és a növényeket gondozni és nevelgetni és értek is hozzá!TEHÁT LEHET HOGY HASZON IS LESZ .Akkor is csinálnám ha nem járna semmi haszonnal mert nekem ez hobby egyébként ami meg a másik normálisabb pénzforrást illeti azt meg ne mutassa be nekem senki 1.5 évig loholtam munka után sehova nem vettek fel mert nincs munkahely pályakezdő vagyok és mindig jobb mint otthon nem csinálni semmit vagy kurv@lkodni,egy példát mondok (veszel 100 ft ért egy csibét felneveled 2 cserpák kukoricával és 7 hónapos korában eladod 1500 ft ért a piacon tojónak (mert ennyi az ára egyébként meg elviszik ha nem tápos hanem kukoricás)ja itt érdemes hibridet venni nem pedig paraszttyúkot mert az lassan nő és keveset tojik vegyél pl bábolnai tetra H magnak való csibét,de mondom ide fanatizmus kell és hatalmas törődési kényszer mert ha nem viseled a sorsukat a szíveden akkor elhullanak.Ennyit erről még valami ma vállalkozni érdemes és kicsiben kezdeni mert szerintem te is mindenki más többet ér mint havi 80 000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!