1/7 anonim válasza:
Hasonlít a poloskára, de nem tudom konkrétan.
2/7 anonim válasza:
büdös bogár... ha veszélyben érzi magát, akkor büdös anyagot bocsát ki magából. Egyszer az erkélyünkre repült egy ilyen és az egyik cicám szemébe belespriccelt és begyulladt neki..
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Laikus szemmel szerintem nem poloskafélék, mert azok általában oválisak, ezek pedig hosszúkásak.
Én ezt találtam:
2011. okt. 5. 18:43
6/7 Platypus válasza:
Biztosan poloskaféle, szépen látszik a félig hártyás szárnya, ami a poloskák fő jellegzetessége. Nem csak kerek, kövér poloskák vannak, keress rá a lovagbodobács szóra. Az is látványosan hosszúkás poloskaféle. Amit előzőleg linkeltem, a Arocatus melanocephalus is egy poloska, karcsú és a színezete hasonlít a tiédre.
Amit te találtál, a Nabis is egy poloska amúgy.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor erre ráhibáztam! Látszik, hogy nem vagyok jártas a témában. Kösz az útbaigazítást! :)
2011. okt. 5. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!