Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Titeket ez nem kavar fel?...

Titeket ez nem kavar fel? Hogy lehetnek ilyen szemét emberek?

Figyelt kérdés

[link]

mit szóltok ehhez??? én már egy ideje itt sírok rajta...

2011. aug. 5. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

De felkavar, de attól, mert felkavar, még tehetetlen maradok. Pénzt tudok adni menhelyeknek, szervezeteknek, önkéntes is lehetek menhelyen. De ennyi. Az aláírásomat is adhatom petíciókhoz, de azal sem ment sokra eddig az ország.

Ha tudomásomra jut egy állatkínzásos eset, szívesen el tenném láb alól a kínzót. De azzal nem segítek sem a megkínzott állaton, sem senkin. Csak börtönbe kerülök emberölésért. Ha valaki megmutatná hogy segíthetek még, vagy mit tehetek, megtenném.

2011. aug. 5. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

nem értem ezeket az embereket...

én mindent megadnék azért hogy legyen egy kutyám de nem lehet mert nem tudnánk rendesen ellátni és pont ezért, nem akarom hogy szenvedjen,

azokat kellene éheztetni meg felakasztani akik ezeket csinálják...

Az ég szerelmére mért nem tudják felfogni hogy a kutyák és élőlények ők is éreznek

és a legrosszabb hogy a kutya az egyetlen olyan állat aki el mondhatatlanul ragaszkodik a gazdájához és ezt kapja...

2011. aug. 5. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van.:|

Én még elég fiatal vagyok de nagyon remélem, hogy nagyobb koromban tehetek valamit a menhelyekért.

Jövő nyártól megyek például önkéntesnek 1 állatotthonba.:)

Nem a legnagyobb tett, de sok kicsi sokra megy..Remélem az emberek egyszer észhez térnek!

2011. aug. 6. 08:03
 4/6 anonim válasza:
nem
2011. aug. 6. 11:56
 5/6 anonim válasza:
42%
Na de ejnye már no! Hát még ilyet! Aki fölöttem azt írta hogy nem, azt a tetvet, azt a hiénánál is alsóbbrendűbb faji korcsot, azt a gomba gyökér h.omosexualis utcanő/férfi beteg állat zs*dó c*gány q-rva f.alloszrágó k.oprofág barmot, ki kéne vágni éles késsel mint a leprát az egészséges szervezetből! lécci admin ne tilts ki hiszen igazam van!
2011. aug. 19. 19:34
 6/6 anonim válasza:

Kedves utolsó!

Lehet ,hogy nem kavar fel ,hogy egy állatot megkínoznak ,de ez azért van mert egy állat. Sok van belőlük még így is. Amúgy ez a mocskos szájú fogalmazás ha egyáltalán annak lehet nevezni undorító , lehet ,hogy téged idegesít az ,hogy nem írok sorokat arról milyen szemetek azok az emberek akik ilyet csinálnak egy állattal ,de attól még én nem vagyok egy h.omosexualis utcanő/férfi beteg állat zs*dó c*gány q-rva f.alloszrágó k.oprofág barom és nem is kéne ki vágni lepraként egy egészséges szervezetből , meg jegyezném a leprát nem kivágni szokás a betegből hanem néhány évig antibiotikum kezeléssel gyógyítani. Gondolj bele ,hogy nekem és általában azoknak akik azt mondják ,hogy az állat kínzás nem érdekli őket, azok azért mondják ezt ,mert sok és nagy problémáik vannak. Nekem is elég sok van elhiheted. Mellesleg azoknak akik állat védő szervezeteknek pénzt adnak kéne el gondolkodniuk ,hogy vajon egy éheztetett kutya vagy a napok óta éhező kisgyerek közvetett támogatása a fontosabb.

2012. jún. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!