11/15 A kérdező kommentje:
hát kidobtam a teraszra, nemtudom túlélte-e :D de ezek itt tenyészhetnek a terasz felett, mert már a sokadikat látom.
2011. júl. 15. 22:33
12/15 anonim válasza:
Lehet ellepték a padlást, meg a falakat belülről, mint a horrorfilmekben. :D Valahol van egy királynő ami akkora mint egy ló :DD és arra vár, hogy megegyen.
13/15 anonim válasza:
ÚÚÚRRISSTEEEEEEN! Ilyenek szaladgálnak körülöttünk? Én mindjárt bexarok! És amúgy ez mekkora? Csíp? Veszélyes? Mit kell róla tudni? :O
14/15 anonim válasza:
Nekem inkább valamilyen aknászpók-féleségnek tűnik, mint cselőpóknak (az már madárpókra hasonlít).
Bár az is igaz, hogy az aknászpókok nem sűrűn másznak ki az üregeikből.
15/15 qwertzu10 válasza:
Jéééé, itthon 3-at megöltem, ilyen pók ittis volt, elneveztem Köcsög póknak.Amúgy ennek piros a lába és szürke a potroha igaz?Ősi ellenségeim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!