Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megdöglik a pók...

Szerintetek megdöglik a pók ha beszippantom a porszívóba?

Figyelt kérdés
Férjem azzal idegel hogy kimásznak onnan :D Nektek mi a véleményetek? :D
2011. júl. 14. 15:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én egy szóval sem írtam, hogy örülök neki. Nekem semmi bajom a pókkal, csak a pókháló irritál, ha az arcomba megy. De a pókot nem bántom, se porszívóval, se máshogy.
2011. júl. 14. 21:40
 22/29 A kérdező kommentje:
Jajj hagyjatok már! :D Ne sirassátok azokat a szegény pókokat! Ha mész az utcán és eltaposol útközben 1 hangyát azért is így odavagytok? Félre ne értsetek én nem utálom a pókokat,csak nem tűröm meg(mint ahogy más dögöt sem: légy, szúnyog) a lakásban! Minden állatnak kint a helye!
2011. júl. 14. 21:50
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
A véletlenül rálépés és a szándékos irtás azért elég távol áll egymástól. =)
2011. júl. 15. 08:23
 24/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ettől lesz rossz ember a kérdező. Én lenyűgözőnek találom az állatokat, van egy pók az ablakomnál (kívülről) amit 6-7 hónapja tanulmányozok. Ráadásul egy kisebb méretű fekete özvegy, ami még veszélyes is lehet...

De ha bármilyen lény van a házban azt nem tűröm! Felülkerekedik az ösztön, hogy ez az ÉN házam, meg kell védenem. Szóval a legtöbb élőlényt rögtön legyilkolom.

Mondjuk ha pillangó van bent akkor azt nem, de ennek az esélye a sz.háló miatt csekély.

Vagy ha tücsök beszalad azt is kidobom lapáttal.

Illetve az évek során sikerült odáig eljutni, hogy a kevés kaszáspókot életben hagyom. Elég magasan vannak, a plafonon le se nagyon jönnek onnan így nincs probléma.

Ettől függetlenül nem tűrök semmit a lakásban. Egyébként mindig azzal jönnek, hogy a pók hasznos, mert pl. megfogja a legyet. Na most azt tudni kell, hogy ennek az esélye rendkívül kevés. A légy még véletlenül sem repül bele a hálóba, még ha nagy nehezen beleterelem is akkor is kiszabadul. Úgyhogy az nem állapot, hogy tele van a lakás mindenféle rovarokkal és akkor itt élnek bent s egyre többen lesznek. A házból el kell őket távolítani.

2011. júl. 15. 08:48
 25/29 anonim ***** válasza:
"Szerintem nem ettől lesz rossz ember a kérdező." Senki nem mondta, hogy az. De talán tévedek, lehet, hogy csak én nem vettem észre. =P
2011. júl. 15. 09:07
 26/29 anonim ***** válasza:
43%

"Na most azt tudni kell, hogy ennek az esélye rendkívül kevés. A légy még véletlenül sem repül bele a hálóba, még ha nagy nehezen beleterelem is akkor is kiszabadul."

Viszont valamitől életben maradnak mégis, nem? Talán mert a számodra észrevehetetlen, viszont annál károsabb atkákat viszont megeszik. =) De ez nem az én dolgom. Aki akarja, nyugodtan dobja ki vagy porszívózza fel a saját pókjait. (Csak nehogy valaki Iktomival találkozzon az egyik pók személyében. =D)

2011. júl. 15. 10:04
 27/29 anonim ***** válasza:
95%

Én írtam,hogy nem kellene megölni.

Persze az sem állapot ha elszaporodnak,épp ezért dobom ki.

Egyébként nemrég salátát mostam nagymamámnál és nem vettem észre,hogy az egyik levél alján egy pók petéje van.

3szor öblítettem le vízzel,mire észrevettem a pókot aki kitartóan"ölelte"a petéket,annak ellenére,hogy fuldoklott.

Mondja nekem bárki ezután,hogy csak egy dög.

Még a könnyem is kicsordult akkor.

2011. júl. 15. 11:11
 28/29 A kérdező kommentje:
köszi szépen a kommenteket :) Én sem érzem magam ettől rossz embernek :) Egyszerűen nem tűrök meg semmi élőlényt idebennt!
2011. júl. 20. 13:15
 29/29 anonim válasza:
74%
tegnap beszippantottam egy 4-5 cm-s pokot a porszivoval. szerencsere olyan porszivom van, ami porzsak nelkuli, es az a resz, ahol a szemet gyulik atlatszo.... a pok utan me'g 1-2 percig hasznaltam a porszivot, hogy biztos beszippantsa rendesen. a helyzet a kovetkezo: a pok tulelte, viszont a koretekeredett sok hajszal, es kosz miatt konkretan egy lepest sem tudott tenni, nemhogy kimaszni. amikor megraztam porszivot, lattam , hogy probal kiszabadulni, de csak a labait tudta mozgatni egy kicsit, eselye sem volt barhova is menni. ugy hagytam ejszakara, aztan masnap reggel leellenoriztem, es a helyzet valtozatlan volt. a pok ugyanott volt, me'g e'lt , viszont beszorult a koretekeredett haj e's retek miatt. vegul kiontottem azz egeszet a wc-be, e's megallapitottam hogy a pok egybe volt, nem szakadt le semmije, csak fogsagba esett. ezentul ragaszkodni fogok a porszivohoz mint fegyver :) hehe
2015. jún. 29. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!