Milyen állatot vegyek?
Figyelt kérdés
halakat szeretnék vagy hüllőt, pókokat is kedvelem meg az 1000 lábúakat. de nem tudom melyik lenne ideális
szobámba szeretném tartani de nyáron eléri 40fokot is a hőmérsékletet (vagy több). télen néha hideg van.
2011. jún. 4. 14:38
1/5 anonim válasza:
Vegyél plüsskígyót. De nehogy halálra etesd!
2/5 anonim válasza:
Szerintem kaméleont,mert nekem ő a legszimpatikusabb és szerintem nagyon jópofa. :)
3/5 anonim válasza:
hát ha ízeltlábut akarsz akkor mindegy de télen akkor lámpával melegitsed őket,a hörcsög is megél csak nyáron vigyázni kell mer ha nap elé teszeed megdöglik télen meg ha 15C allat van akkor megfagy
4/5 anonim válasza:
Ezerlábút, egyszer láttam egy állatkereskedésben és teljesen beleszerettem,szerintem a tartásával se lehet sok gond.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jún. 5. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!