Milyen állatot vegyek a 12 éves hugomnak?
mivel nem kevés állatom van és nekem is ők a mindeneim, hugommal pedig megbezséltem, felelősségteljes döntésnek tartom hogy kap tőlem valamit.
amugy igen tengerimalac vagy nyúl az nem rossz ötlet:) hörcsögre gondoltam még, de az nem egy nagyon izgi állat:S
Vettem magamnak egy édes kis degu lányot akit Sipi névre kereszteltem. Egy hónap múlva együtt aludtunk. Csak napközben volt a ketrecében amikor nem voltam otthon.4 évig élt.
Aztán lett a Matyi, neki vettem feleséget Sárit.
Matyi 1 éves volt a kiscsaj 7hónapos agyonvert, sovány de csillogó szemü.(Az állatkereskedö barom berakta a kölykeit védö anya mellé aki majdnem megölte).
Gyönyörüen összeszoktak szerelmesek lettek.
Együtt szülték a kicsinyeket, Matyi sokat segitett, izgult, ö rágta el a köldökzsinórokat, mosdatta a kicsiket, nyugtatgatta Sacit. Az utolsó leszármazottjuk,Kismatyi akit megtartottam, tavaly októberben végelgyengült 5 évesen.
Voltak táncolóegereim, tengerimalacaim, nyulak(apukámnak), hörcsögök is de nem élveztem öket ennyire.
Nem voltak kifelé olyan szines-érdekes egyéniségek mint a deguk.
Kiválasztani meg igy kell:
-milyen a helye?-tiszta?
-evett-e valamit?(-milyen kaja van neki bent?-ha van.)
-Hogy néz ki a szöre?
-milyen az ürüléke?-rendes?
-Milyen a pofija?-fiatal?
-a szemei kedvesek?
-Fiú vagy lány?-kis szobába inkább lány való(a fiúk kissé büdibbek)
-ha hangot adsz akkor figyel-e?-füle mozog-e?
-odajön érdeklödni?
-harap?
-kézben lehet-e fogni?
De hát te profi állattartó vagy, ezeket mind tudod.
Szeretettel üdvözöllek:
Zsuzsi.
Hát az akváriumot talán mondanám, de valószínüleg unalmasnak találja a halakat...
a papagájtól,lehet hogy nem lesz elragadtatva, mert reggel a milyenk korán rikácsol.:)
degu, az aranyos- sokat játszik
köszi szépen a hosszú választ utolsó elött-elöttinek:):):)
és utoljára mondom: nem váratlanul fogja érinteni és tulajdonképpen nem ajándék, csak hogy ő is gondoskodjon valamiről, basszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!