Egyedül élek, és unatkozom gyakran. Milyen állatot vegyek, ami nem igényel sok törődést, de mégis lehet vele játszani, illetve látványos?
Otthon tudom hagyni több napra és megél???? Érző lényekről beszélsz! :S
Plüsskutya.
A baj, szinte lehetetlent akarsz, ami szeret játszani az emberrel, az egyúttal igényli is a törődést, nem lehet csak úgy otthon hagyni. Sztem inkább menj el egy állatkertbe önkéntesnek, vagy lovagolni stb, akkor van is állat, meg nincs is (vele gond)...
Ami eszebe jut, az egy feltételnek nem tud eleget tenni, pl: leopárdgekkó. Nem szeret játszani, max eltűri, de amúgy minden kritériumnak eleget tesz, 2-3 napig simán bírja kaja nélkül; látványos; igénytelen, pont lesz@rja, hogy törődsz-e vele, vagy nem, csak takarítani kell néha; nem veszélyes, és hüllőhöz képest relatíve olcsó, igaz a terrárium már kicsit drága, de csak egyszer kell megvenni. Más hüllőknél és kétéltűeknél kb ugyanez a szitu, csak megfelelő környezet megteremtése jelnethet kisebb gondot.
Előttem szóló, ha durván is de megfogalmazta a lényeget: odaadás nulla, elvárás sok. Ez így aránytalan. Az állatok is meghalnak szeretet nélkül, és miért akarsz együttélni egy valakivel/valamivel, akit nem szeretsz..? Mert a soraid erről szólnak. Unalom ellen sokminden jó, de hidd el, egy kis zebrapinty is meghal, ha nem szereted és nem ismered a szokásait.
ADNI-adni-adni.
...mindennek, ami él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!