Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egyedül élek, és unatkozom...

Egyedül élek, és unatkozom gyakran. Milyen állatot vegyek, ami nem igényel sok törődést, de mégis lehet vele játszani, illetve látványos?

Figyelt kérdés
Kutya, macska , teknős, hörcsög , hal kilőve! Olyat szeretnék, amit otthon is tudok hagyni több napra akár, és kaja nélkül megél... És persze ne legyen veszélyes!!És túl drága sem. Egyszerűen semmi nem jut eszembe! Bármilyen tippet szívesen várok!!!!
2009. jan. 22. 12:31
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
85%

[előző vagyok] Ja, és jó ízlésük van: imádják a csokit (Milka, MAX egy borsszemnyit - különben gyomorrontás) és a SÖRT (csak egy söröskupaknyival).

Tésztát ne etess vele, mert az odabenn tovább dagad, és szegény állat végül kidurran.

2009. jan. 22. 14:31
 22/51 anonim ***** válasza:
96%

olvasd el A kis herceget! (Antoine de Saint-Exupéry). Nagyon tanulságos és remélem miután elolvastad teljesen másképp fogsz vélekedni az állatokról és gondozásukról, tartásukról!!!!!!!!!!!

" Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél." (Saint-Exupéry) Remélem érted ezt az utolsó mondatot! Ha nem érted és nem is ez a véleményed akkor NE VEGYÉL SEMMILYEN ÁLLATOT!!!!!!!!!!!!!!

2009. jan. 22. 14:32
 23/51 anonim válasza:
49%
a törpenyuszis válaszra: nem én kérdeztelek!!! ne velem foglalkozz, nem én szorulok rád. és amig nem láttad az én nyuszim, h mennyire boldog és mennyire szeretem őt, te ne tört pálcát más fölött. ennyi.
2009. jan. 22. 14:38
 24/51 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy nem kéne a kedves Kérdezőt letromfolni ennyire, csak azért, mert nincs ideje vagy épp lusta. Azért lőtte ki a kutyamacskahörcsögöt, mert - ha már törődni nem ér rá - nem akarja, hogy szenvedjenek. Éppen ezért keres kis IGÉNYŰ állatot (aki tehát jól érzi magát félóránkénti szoptatás nélkül is). Szerintem éppoly felelősségteljes gondolkodás, mint mikor szeretnék 50 kilós kutyát, de nem zárnám be a kis lakásomba. És senki nem barmol le, h "persze, mert lusta volnék óránként sétáltatni, bezzeg a szeretetének örülnék"...
2009. jan. 22. 15:02
 25/51 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező kérdésfeltevéséből sajnos nem a felelősség derül ki... Máshogy tette volna fel. Ha kettőnél többen mondják, hogy részeg vagy, menj haza... Tudod.
2009. jan. 22. 15:05
 26/51 anonim ***** válasza:
93%

[előző vok] A biztonság kedvéért hozzá kell fűznöm, hogy ha viszont egy állatot elvállaltam, akkor annak minden körülmények között megfelelően gondját kell viselnem, nem csak a szükségleteit, de a boldogságát is megteremtve.

A Kérdező éppen a "tervezési fázisban" van. Örülni kéne, h előre kérdez, nem pedig 2 hónap múlva hajítja ki az autópályára...

2009. jan. 22. 15:07
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a válaszolóknak.Vegyél magadnak plüssállatkát!
2009. jan. 22. 15:09
 28/51 anonim ***** válasza:
95%

Nem! Nem annak kell örülni, hogy nem hajítja ki az autópályára! Akkor a gyereked meg annak örüljön, hogy kap enni? Semelyik állat nem választotta a gazdáját, a gazda választ állatot! Nem tehet róla, hová kerül- ezzel visszaélni nagyon-nagyon durva!

Örülni annak kell, aki segít az autópályára kihajítottaknak életben -szeretetben maradni.

A többi az CSAK természetes...

:(

2009. jan. 22. 15:14
 29/51 anonim ***** válasza:
0%

OFF!

Két kis 6 hetes kutyusnak keresünk gazdit AZONNAL! Oltottak-féregtelenítettek, egy erdőbe dobták ki őket egy tál fagyott valami mellé... Sétatéri fajtagyőztesek, gyönyörűek!!!Képek az állatos topicban hasonló címmel találhatóak róluk tegnapi kérdésfeltevés, kérlek nézzétek meg őket és mail, hogyha van ötlet! Nagyon fontos lenne! Köszönöm! ON.

2009. jan. 22. 15:17
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
madárpók azt nem kell etetni csak vigyázni kell mert ha meg csip az halálos is lehet. De nincs olyan állat ami kevés foglalkozást igényel és még játékos is.
2009. jan. 22. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!