Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egyedül élek, és unatkozom...

Egyedül élek, és unatkozom gyakran. Milyen állatot vegyek, ami nem igényel sok törődést, de mégis lehet vele játszani, illetve látványos?

Figyelt kérdés
Kutya, macska , teknős, hörcsög , hal kilőve! Olyat szeretnék, amit otthon is tudok hagyni több napra akár, és kaja nélkül megél... És persze ne legyen veszélyes!!És túl drága sem. Egyszerűen semmi nem jut eszembe! Bármilyen tippet szívesen várok!!!!
2009. jan. 22. 12:31
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Uccsó előtti vagyok és egyetértek veled! Teljesen. De szeretném, ha a kérdező is rájönne erre, nem pedig az állatokról a mi korholásunk jutna eszébe még jó ideig... Sosem lehet tudni, de igazán nem akarom, hogy a dühét egy kóbor kutyán vezesse le... Minden lehetséges ui.
2009. jan. 22. 13:40
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a tamagocsit! Bár mondjuk az is meghal ha nem adsz neki enni.

Nem csodálom hogy egyedül élsz!!!!!!

2009. jan. 22. 13:40
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Látványos?

Szerinted egy pasi vagy egy nő is csak azért "tart" egy társat, mert látványos?

Kaja nélkül semmilyen ember, állat nem él meg. Több napra otthon hagyni pedig kínzás! Nem való neked állat, ha nem törődsz vele és már most több napra otthon akarod hagyni.

Nem csoda, hogy nem jut eszedbe semmi, mert ilyen kb nincs!

Azt tudom tanácsolni, hogy időnként ha szeretnél kicsit simogatni egy állatot, akkor menj át a szomszédba és játssz picit a cicával. Biztos megengedi a gazdája, viszel neki egy cicakonzervet is...

Vagy járj el szórakozni, illetve foglald el magad, vagy keress magadnak pasit/csajt.

Több napra nem nagyon lehet egyedül hagyni egy állatot sem.

Úristen mi lesz, ha neked gyereked lesz......

2009. jan. 22. 14:06
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, a tamagocsit pont neked találták fel. Nézz utána, hátha bolhapiacon még hozzájutsz.:)
2009. jan. 22. 14:08
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj magadnak virtuális tevét! Ott nem ártasz senkinek, ha havonta néhányat megdöglesztesz. Élő állatot nem adnék a kezedbe.
2009. jan. 22. 14:10
 16/51 anonim válasza:
15%
nyuszi!!!! (törpenyuszi) neki betehetsz a ketrecbe sok kaját, ha elmész otthonról. vele játszhatsz, látványos nagyon-aki nálam meglátta, mindenkinek kellett-okos és mókás. ha "nincs kedved hozzá", beteszed a ketrecbe..de akkor is beszélj hozzá, és simogasd néha!!! max 2naponta engedd ki min 20percre. de ez nagyon minimum legyen. lányt vegyél!!!! és semmiképp ne vegyél állatot, ha néha teljesen magára hagyod. gondold el, ő rád van utalva, pici lény, tőled függ, h boldog lesz-e...
2009. jan. 22. 14:11
 17/51 anonim ***** válasza:
95%
Ajánlom még a csótányt. Abszolút igénytelen, és hatalmasakat tudsz fogócskázni vele. Egyik pillanatban a kajádon van, a másikban már a plafonon sétál.
2009. jan. 22. 14:11
 18/51 anonim ***** válasza:
98%
Törpenyuszisnak: jó szándékkal írtál, de te sem érzed a lényeget. Amit a nyúltartásról összefoglaltál szintén kimeríti az állatkínzás fogalmát.... Jó reggelt! :S
2009. jan. 22. 14:14
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd ezt az állat támát,te lehetetlen dolgot kérsz!Szerintem inkább pasizz/csajozz.
2009. jan. 22. 14:26
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, nekem az afrikai óriáscsiga jött be.

http://www.youtube.com/watch?v=pdg4f6AZ1u0&NR=1

és nagyon szeret enni:

http://www.youtube.com/watch?v=EAQ8yVilkE0

viszont korhadékevő, tehát nem bánja, ha picit megfonnyad a bab-vagy borsólevél, illetve a kedvence, az uborka.

Jó, ha mindig van benn nála valami kaja, de ha nincs, 1-2 hétig is simán elvan (utána begubózik és várja az "esős évszakot"... szinte elpusztíthatatlan!!).

Hetente rá kell löttyinteni a földjére 1 pohár vizet, és ki kell szedni a tényleg romlott (penészes) zöldséget - a cukortartalmúak (pl konzerv kukorica) hamar romlanak, azzal vigyázz. Egyébként az "outputot" sem kell feltétlenül takarítani (bár nem túl esztétikus): kiszárad és föld lesz belőle. Kell még neki egy szépiacsont kb. havonta (abból lesz a háza :)).

Lakhelyük egy terrárium, benne 10cm virágföld, 2havonta csere.

Jobban nőnek, ha ketten vannak; egy kis terrárium elég nekik. Amúgy érzelmi életüket tekintve igénytelenek (tizedannyi eszük van, mint egy halnak, pedig az sem nagy cucc :)), ellenben nagyon aranyosan kandikálnak a csápjukkal, finoman bizsergetnek, ahogy a kezeden másznak (ezek NEM "nyálkásak"), sőt - meglepő - még a csajok is szeretik őket!!

És nem mellesleg az enyémek november óta alszanak (bebetonozták magukat a házukba), majd februárban talán felébrednek... Házukat lekentem lenolajjal, h addig is gyönyörűen csillogjanak :)

2009. jan. 22. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!