Milyen állatot vegyek?
Vegyél kígyót. Neki nem sok hely kell és meg lehet szeretni nekem is van
Veszel egy madárpókot és megmondod neki, hogy ez egy kanári. A sok kikötés miatt nem sok lehetőség maradt.
Hangyák, sáskák, hasonló bogarak.
Egy csincsilla tök aranyos. Tudom rágcsáló de nézz megy egyet...(nem büdös, lehet szelídíteni)
Vegyél pár dísz halat,,,habár ahogy elnézem neked semmi sem jó,na meg az anyuci is beleszól.
Gondolom olyan állat kell amire semmi gond és simogathatod meg ha éppen nem érsz rá akkor félre dobhatod,,erre tényleg egy gumi kígyó v agy plüss egér is meg teszi az is jól mutat a terráriumba.
Afrikai óriáscsiga? Sokan árulják a szaporulatot a neten, lehet, hogy van a városodban, megyédben is... De ha nem akarsz ilyen izgalmas állatot, inkább gyűjtögess még pár hónapig :)
A haziallat.hu oldalon bal oldalon válaszd ki a Terrárium menüt, keresd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd rakd félre azt a pénzt, ami nem annyira szükséges: cukrászdára, mozira... Szülinapra, névnapra is pénzt kérj, mondd meg, hogy kisállatra és a neki való terráriumra gyűjtesz - lehet ám használtan is venni. És nemis maga az állat lesz drága, hanem megfelelő körülményeket biztosítani neki! Ha ezt nem tudod vállalni, drágállod, akkor afrikai óriáscsiga :)
Az óriáscsigát ajánló vagyok :)
www.terrarista.hu Ez az oldal még jobban megfelel neked, még használtan is sok mindenhez hozzájuthatsz, a fórumozók meg segítenek, hogy alakíts ki megfelelő életteret a kiszemeltednek - vagy éppen ajánlanak neked való állatot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!