Most én vagyok a hülye, vagy jogosan háborodtam fel?
Ma hoztunk el a barátommal egy 6 hetes kis Staffordshire kutyát... Nos mikor mentünk látogatni,már a kutya elejétől fogva csak a barátomhoz ment oda,rám rám se nézett oda se jött hiába szóltam neki.
Most pedig ugye bár ahogy haza vittük,palim csak vele van,én ha ki megyek hozzájuk,hogy játszak én is a kutyával oda se jön hozzám,csak barátom ölébe bújik egyfolytába...
azt bezzeg el várja,hogy takarítsam a kutya piszkot,ő meg csak a kutyával van kint... most ahogy haza jöttem apukámhoz barátom bevitte a házba a kutyát,az én helyemre ahol én alszok (barátom mellett) és hívott nemrég,hogy ugyanúgy alszik a kutya,ahogy ő.... hát ez nekem már sok.. meg beszéltük,hogy együtt neveljük fel meg minden erre tessék... :( olyan rossz érzés.
Gratulálj a nevemben annak a mocskos szaporítónak,aki rátok sózta!Jól szét kéne verni az ilyen tetű fejét.
Mivel a szocializáció legfontosabb szakasza marad ki,jó eséllyel lesz egy egész életére viselkedésproblémás kutyátok,már ha életben marad egyáltalán.
Oltásokra figyeljetek oda,és holnap MINDENKÉPP állatorvosnál kezdjetek!És TILOS az utcán,rendelőben stb.letenni az oltatlan,gyenge immunrendszerű kölyköt.Igaz,ti is hazavihettek fertőzést pl.cipőtalpon,ajánlatos az előszobában átvenni papucsot.
4 hetes kutya megkapott minden oltást?Na ez baromi érdekes...
Legfeljebb az elsőt kaphatta meg.
Az,hogy 25 ezerbe került a "fajtatiszta"kutya,pont azt igazolja,hogy szaporítótól van,ugyanis ennyiért tenyésztőtől nem kapsz staffordot,és ahogy fentebb írtam,tenyésztő semmilyen körülmények közt NEM ad el 4 hetes kutyát.Ezt pénzéhes,mocsok szaporítók csinálják.Ti is belefutottatok egy ilyenbe.Ez van,ha tetszik,ha nem.
Itt a legkevesebb ok a háborgásra a kutya viselkedése.
Menjetek vissza az eladóhoz,és rúgjátok jól fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!