Szerintetek melyik állatot könnyebb gondozni? A kutyát vagy a macskát?
Macska, egyértelmű.
Sok szempontból önellátó, ha enni-inni kap, és magadhoz szoktatod, jó dolga van, mást nem is igényel.
Lehet cirógatni, babuzsgatni, ragaszkodik hozzád, és igényli a társaságod. De nem kell a kakát szedegetni utána, nem kell sétáltatni, nevelni (nem annyit, mint a kutyát), stb.
Én azt tudom erre mondani, hogy nem könnyű a gondozás egyiknél sem. Iszonyat nagy felelősség, sok idő, pénz szeretet, de nagyon megéri. Nekem cicám van, 18 éves elmúlt és sok törődést igényel. Nem csak etetni kell, hanem foglalkozni is kell velük..Ha ketten vannak, akkor könnyebb a dolog, mert amikor nem érsz rá a másikat hívja magához. Nálunk így volt.
Kutya témában nem tudok felszólalni, de ott is sok mindennel kell számolni. Sétáltatás, oltások, ápolás, főleg ha fajtiszta a kutya.
Ilyen téren a macskát könnyebb nevelni, mert nem kell sétáltatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!