Halt már meg állatkád a magad tudatlansága, felelőtlensége miatt?
Nekem a papagájom, akit nagyon imádtam, kedvességből apa vett neki reteklevelet, és megmostuk,de sajnos nem tudtuk hogy a permetet teljesen beszívta a levél.
Meg volt egy halam, akinek nyitott akváriuma volt, és a cicám eddig sosem bántotta, mindig a szobámban volt a cica meg a hal is, és egyszer csak eltűnt az akváriumból a halam, és valószínű hogy a cicám halászta ki.Vagy pedig kiugrott, és elkapta.
:(
Nekem a cicám halt meg egy nyitva felejtett ablak miatt. (panel lakás 4. emelet)
Olyan rossz érzés még mindig! Úgy szerettem!
Távirányítós garázskapunk van. A macskám éppen menni akart be a garászba, amikor anyukám csukta le a garázskaput.
Szegénynek eltört gerince, és olyan szörnyű volt, az első része bent volt a garázsban, a hátsó meg kint, és a középső része teljesen ki volt lapítva :(
Nagyon kis koromban pár nem jól összepárosított halam (az aranygurámik megölték a neonhalaimat).
És később egy leopárdgekkóm. Nem tudtam, hogy pluszban kalciumot kell neki adni, válogatós volt, a tücsit nem ette meg, csak a lisztkukacok meg nem fedezték a szükségletét. Kalciumhiányos lett, eltört az állkapcsa. Pár hónapig még élt szegény lebiggyedő szájjal és eltorzult fejjel, mesterségesen tápláltam, de aztán feladta a küzdelmet. Nagyon bánom, hülye voltam. :(
Nálunk az anyósom cicája halt meg az én hibám miatt...
Nem jól csuktam be a kert közepén lévő kaput ( az egyik fele a kutyáé volt a másik a veteményesé, és a cicák jártak arra )
és a kutyám hátra jött ill. rohant, és elkapta a cicát. Olyan hírtelen történt. :-(
Ráüvöltöttem, ki is köpte rögtön, én felkaptam a cicát, de sajnos a kezemben halt meg. Nagyon bánt még mindig. Megmutattam a kutyámnak, kikapott de nagyon. Azóta nem meri a macskákat kergetni még az utcán se.
jaj de szomorú sztorik :(
Nekem az első hullámos papagájom halt meg, láttam rajta, hogy beteg, mégsem vittem el állatorvoshoz, még kisebb voltam, egyedül nem vihettem volna el, meg pénzem sem volt (10 évesen), szüleim meg azt mondták, egy madárral úgysem tud mit kezdeni az orvos. Azóta is bánt, hogy tehettem volna érte valamit... :(
Tavaly nyáron is meghalt egy hullámosom, érte mindent megtettem, meg az állatorvos is, de sajnos nem sikerült meggyógyítani, sőt még boncolás után sem derült ki, mi lehetett a baja :(
Most van 2 hullámosom, ők jól megvannak, megy egy törpenyuszim, óvom őket mindentől!
Ja, még nagymamámnak egy hullámos papagája halt meg, mert hasmenése volt, és valami hasmenés elleni (emberi) gyógyszert beadott neki mamám... -.-"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!