Halt már meg állatkád a magad tudatlansága, felelőtlensége miatt?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkit megkövezni, mert velem is előfordult már... pedig szeretem az állatokat. Szóval hangsúlyozom, a nem szándékosan "elkövetett" hibákra gondolok. Kérlek ti se kövezzétek egymást ha lehetséges.2011. máj. 7. 19:25
1/17 anonim válasza:
Még régen, mikor kezdő akvarista voltam..pár hal sajnos ráment még belejöttem.
2/17 anonim válasza:
nekem hörcsögöm volt ugy....12 éves voltam és rá tettem az akváriumra kettő könyvet hogy ne jöjjenek ki és befülledt nekik,meg az apja megette a kicsiket párszor.
ma már minden másképp megy persze
3/17 anonim válasza:
Volt egy szép nagy házi nyuszink.Mondtam a férjemnek,hozza ki a fűre had szaladgáljon egy kicsit.Nagyon tetszett neki,bejárta az egész udvart.Este amikor visszaakartuk vinni a ketrecébe ugrott egyet,megcsúszott a lába és megszakadt a gerincvelője/azonnal lebénult/ :( Még mindig nagyon bánt,pedig több hónapja volt
4/17 anonim válasza:
Ékszerteknősünk volt, és hagytuk téli álmot aludni. Csak nem tudtuk, hogy ha bevackolja magát a törölközőbe, akkor nem fogja tudni, hogy változik az idő, és nem ébred fel magától... Mi meg nem ébresztettük fel még májusban sem, mert 'hadd aludjon'... :( Hát, ő felébredt nyáron, de vitaminhiánya lett és elpusztult szegény, hiába vittük dokihoz és kezeltük... :( Nagyon bántam, mert aranyos volt.
5/17 anonim válasza:
A mi nyuszink egyszer meghalt mert nővérem csupa kedvességből megetette jó kis nedves fűvel..
6/17 anonim válasza:
19:38 vagyok, ja azt kifelejtettem, hogy ekkor 7 éves volt kb... :D
7/17 anonim válasza:
mármitn a nővér, nem a nyúl... X)
8/17 anonim válasza:
A gőtékkel egy akváriumba raktam a halakat(neonhalakat), és hangosan hallgattam zenék, aztán a gőték idegesek lettek, és megették a halakat!
És nem meghalt, hanem ELPUSZTULT! Az állatok elpusztulnak...
9/17 anonim válasza:
Mi kismacskát ütöttünk el, mert felmászott a kocsi kerekére, és nem vettük észre, hogy ott van. Ez még évekkel ezelőtt volt, azóta ha kicsik is vannak, mindig megnézzük mind a négy kereket, és létszámellenőrzést tartunk, mielőtt elindulunk.
10/17 anonim válasza:
Nekem sajnos egy nagyon kedves kutyám halt meg. Nem vettük észre időben a babézia jeleit :(
Azóta nagyon fokozottan ügyelünk rá, rengeteget tanultunk belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!