Nyuszi 2éves kisgyereknek? Nem terjeszt betegséget? Mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 08:00
1/21 anonim válasza:
2 éves gyereknek nem való semmilyen állat!
Már ne haragudj, csak azért, hogy cibálja, húzgálja? Nem tud még vele bánni. 4 éves koráig semmilyen állatot nem javaslok.
Hogy terjeszt-e betegséget? Nem hiszem.
2/21 A kérdező kommentje:
Alapjáraton van 1yorkink és gyerekeket lehet szeretetre nevelni!Egyedül ad neki enni,inni mivel ő kapta és a fiam 2éves,nagyon szereti és megérti hogy az állatokat nem nyuzzuk!Csak nyuszitéren semmit nem tudok!Persze nyuszizás után a kézmosás alap,de amugy ennyiben ki is merül a tudásom nyuszitéren!:)
2011. ápr. 30. 09:06
3/21 anonim válasza:
Ez elég nehezen hihető, de a kutya jól tűri, hogy simogatják, nyüstölik, ezzel szemben a nyúl támadásnak is veheti, és akkor rúg karmol és haraphat is (iszonyú nagyot harap), tehát nem ajánlom, mert nem egy kezes bárány, és még akkor is túl kicsi hozzá.
4/21 anonim válasza:
Szerintem se. Egy állat NEM JÁTÉK!
5/21 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem
2011. ápr. 30. 20:14
6/21 anonim válasza:
bírom az ilyen nagyon okos szülőket! a nyuszi télleg nem játék és a kisgyerek is megsérülhet és akkor meg az lesz h hülye nyúl és ki lesz rakva...
7/21 A kérdező kommentje:
Szerinted felügyelet nélkül hagyom a nyuszival a gyerekemet basszus,kapjál már a fejedhez!!!
2011. máj. 2. 16:23
8/21 A kérdező kommentje:
Eteti,itatja mi se simogatni babusgatni hoztuk! Na mindegy ugyse vagy itt és nem látod szóval....és nem ezekre a dolgokra voltam kiváncsi
2011. máj. 2. 16:25
9/21 beata.betina válasza:
szerintem nem lesz semmi baj ha tart mert nekem is van es a testverem is igen kicsi es oda kell figyelni hogy ne tartsa az arcahoz mert megkarmollhatja.
10/21 anonim válasza:
2 évesnek tényleg ne vegyél nyuszit, nem olyan, mint egy kutya. Nekem van, onnan tudom (de én 25 vagyok). Betegséget egyébként nem terjeszt, még kevésbé, mint akár egy kutya. De nagyon sok gond van velük, több, mint egy kutyával. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!