Kisgyereknek kisállat? Mi a véleményetek?
Hörcsögöt semmiképp! Én 14 éves vagyok, nekem van egy aranyhörcsögöm. Gondozni, takarítani nagy felelősség, ha csak nem te szeretnéd csinálni a kisgyerek helyett, inkább ne. Másrészről pedig, ritka törékeny állatok, a bordájuk körülbelül mint egy fogpiszkáló... Egy kisgyerek nem tudna vele kellő óvatossággal bánni, így nem hiszem, hogy hosszúélető lenne a hörcsög. Maximum nézni őt a ketrecében, de az - a kisgyerekekről szerzett tudomásaim alapján - nem valami nagy mulatság.
Őszintén szólva nem tudom, mi lenne neki a megfelelő állat, talán semmi még ebben a korban; de azért remélem segítettem azzal, hogy hörcsögöt kicsiknek nem érdemes vásárolni...
Egyébként én olyan 10-11 éves lehetettem, amikor először kaptam kutyát. Pont azt az időszakomat éltem, így rengeteget foglalkoztam vele, előfordult, hogy naponta kétszer jártam el vele futni. Szerettem vele foglalkozni, és nekem is jót tett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!