Szamáron lehet? Szerintetek elbírna
Figyelt kérdés
én 80-85 kg vagyok és kiváncsi lennék arra hogy tud e vinni egy szamár és hogy kb mennyit ???2011. márc. 23. 22:21
1/8 anonim válasza:
Légyszi NE ÜLJ FEL RÁ!! Én kevesebb súllyal sem ültem rá, nem volt szívem.
Rodoszon nyaraltunk, ahol lehetett volna szamaragolni, ha valaki lusta gyalog felmenni a hegyre... hát volt olyan ember, akit legszívesebben lehajítottam volna szegény csacsi hátáról, látszott, hogy majd megszakadt szegény....
2/8 anonim válasza:
Kérlek, ne tedd meg!
Szegény csacsi!
3/8 anonim válasza:
1 felnőtt csacsi simán elbirja a mázsát is
4/8 anonim válasza:
Egy szamár a testsúlya 20%-át tudja hosszabb távon hordani. Max 30%-al lehet terhelni, de azt jobb nem kipróbálni.
A számokon túl számítanak a szamár egyéni fizikai képességei is. Kor, testméret, egészségi állapot stb.
5/8 anonim válasza:
Egy szep kifejlett szamar tobbet bit mint egy lo.Azert kereszteztek a lovakkal mert az osszver tobb malhatbir elvinni.
7/8 anonim válasza:
Te kis csacsi! Hogyne bírna el?
8/8 anonim válasza:
Akár szívősabb, akár nem, azért én a lóra is vonatkozó 20%-ot nem szívesen lépném át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!