Elbírna még az akváriumom 10 neonhalat,2 palacsinta algaevőt,2 vörösorrú pontylazacot,1 páncélosharcsát és egy fekete teleszkópszemű aranyhalat?
Figyelt kérdés
Az akvárium 60 literes,és eddig ezeket tartom benne:
Kb.35 guppi őket nem tudom megszámolni, de kb. annyi lehet. -2 mexikói kardfarkú hal -2 algaevő harcsa -2 yucatáni fogasponty (fekete molli) -2 zebradánió.
2010. szept. 25. 21:56
1/15 anonim válasza:
OFF
Mindjárt jönnek az 1cm hal/1liter víz kommentek
ON
2/15 anonim válasza:
Mar igy is nagyon sok hal van benne. Add el/ajandékozd el a guppik nagy részét, kevesebb neonhal, aranyhalat hagyd ki, mert kakukktojas a tobbi leirt hal kozt.
3/15 anonim válasza:
Ez már így is rengeteg. Meg fognak fulladni. Jó a levegőztetésük?
4/15 A kérdező kommentje:
Persze,eddig semmi probléma nem volt:)
Az aranyhallal meg úgy vagyok hogy csak láttam a kereskedésben és megtetszett
2010. szept. 25. 22:31
5/15 A kérdező kommentje:
És esetleg ha maradok ugyanezeknél a számoknál,csak veszek egy nagyobb akváriumot,mekkora akváriumban férnének el így?
2010. szept. 25. 22:34
6/15 anonim válasza:
Szerintem vidd be állatoshoz az összes haladat, és
cserébe kérjél 15 neont + 15 lazacot.
(a vörösorrú lazac az egy kis mimóza, őt mindenki bántja, kivéve a neon)
7/15 A kérdező kommentje:
hát csak az az igazság hogy már mind úgy a szívemhez nőttek:)
2010. szept. 25. 23:01
8/15 anonim válasza:
Az algaevők azok általában nem bántanak senkit, de hogy abból melyik a jófajta neked való, azt nem tudom :)
9/15 anonim válasza:
Akkor vegyél egy 30 literes aksit és rakj bele 8 lazacot, meg 8 neont. Egy ekkora akvárium 2500 Ft kb.
10/15 anonim válasza:
Mindegy, hát pár neont rakhatsz a nagyba, de lazacot ne.
Vagy hét tesztelheted, veszel 2db-ot, de ha megdöglik az már a te bajod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!